Magyarország miért nem fog össze és forgat le egy jó filmet?
A rendszerváltás után csak talán az Üvegtigris,Meseautó volt az a film ami nem ZS kategóriás film.
Azonban talán, ha összegyűjtünk rá 25milliárdot akár a többszöröse is visszajöhet.
Itt rengeteg olyan ember van aki csak köpi-nyeli az összeesküvés elméleteket. Az Angliába,Németországba kiment magyarok lehetnének a szinkronhangok.
A film szólhatna arról, hogy a maffia megkeni a focimeccseket(stadionokban majd a parlamentekben játszódna) és arról szólna, hogy az egyik focistát megmérgeznék ciánnal majd meccs közben meghalna és ezt észreveszi egy magyar srác aki éppen Balatonon nézte a meccset, hogy valószínűleg tudja a tetteseket és majd valahogy menne a film.
Nincs rá pénz.
Meg a piaci igények is másak.Inkább a sci-fi, fantasy , posztapokaliptikus, kategóriák amikre igény van.
Ezeket meg nagyon sok pénz megcsinálni, különleges vizuális effekteket igényelnek, hogy látványosak legyenek.
"A film szólhatna arról, hogy a maffia megkeni a focimeccseket(stadionokban majd a parlamentekben játszódna) és arról szólna, hogy az egyik focistát megmérgeznék ciánnal majd meccs közben meghalna és ezt észreveszi egy magyar srác aki éppen Balatonon nézte a meccset, hogy valószínűleg tudja a tetteseket és majd valahogy menne a film."
Igen, ez gondolom az egész világot lekötné, annyira érdekfeszítő téma.
És legyen egy egész különleges szereposztása, akiket szinte sosem látni magyar filmekben, pl Szabó Győző, Stólbuci meg Pindrochcsabi.
(amúgy ez rész a legjobb: "és majd valahogy menne a film.")
Miért ne? A kultúránk része és talán a nyugatot érdekelné a magyarok csodálatos szaktudása és szaknyelve, hogy idetelepedne az összes autógyár. :D
Nem írtam egy teljes forgatókönyvet, mert csak kipattant a fejemből az ötlet
Az ötleted szerintem hülyeség, viszont maga a filmkészítés nem az. Most láttam, hogy érdekes módon a jóval kisebb észteknek is sikerült összekalapálni egy egész jó filmet, az 1944-et. Nekünk meg ott volt a Szabadság, szerelem, ami talán megközelítette, de szerintem ehhez képest az is egy kalap szar volt.
Az a baj, hogy amíg Andy Vajna osztja itt a lapokat, normális film nem fog készülni... max még egy-két holokausztos, mert az nagyon megy nekik.
7: Természetesen. Pálinkázgatás közben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!