Szerintetek el tudnák fogadni a magyarok a szarvasmarhákról a kengurukra való áttérést és a rovarok bevételét az étrendbe? Ti elfogadnátok?
Sokan azt mondják, hogy a szarvasmarha-tenyésztés helyett át kéne térni a kenguruk tenyésztésére. Alacsonyabb a testhőmérséklete, ezért kevesebbet eszik, a füvet nem gyökerestől tépi ki, csak a tetejét, ezért gyorsabban tud regenerálódni a mező egy legelés után, és nem szellent annyi metánt, mint egy szarvasmarha.
A másik a rovarok fogyasztása. Sokak szerint azokat is be kéne venni az európai étrendbe, mert egy gerinceshez képest keveset esznek, magas a fehérjetartalmuk és könnyű őket tenyészteni.
Ti mit szólnátok a magyarországi mezőgazdaságban egy ilyen változtatásra? Ennétek kengurut és rovarokat?
A kenguru mellé még megemlíteném a strucc terjesztését is, ami szintén hasonló előnyökkel rendelkezik, de gondolom az már ismerősebb, vannak is struccfarmok az országban.
Én nem nagyon eszem marhahúst.
A vörös húsokat nem szeretem.
Évek óta nem is ettem.
Csak csirke, kacsa,liba, pulyka, halak.
"semelyiket nincs jogunk erővel túlszaporítani, aztán lemészárolni."
Szerinted mivel kéne etetni ezt a rengeteg embert? Mert fotoszintetizálni még nem tanultunk meg.
Én ettem már kengurut. Pézsma ízű és olyan rágós, mint a bakancs talpa. Nem jó kaja.
Amúgy a magyarok nem esznek sok szarvasmarhát. Inkább a sertés az elterjedtebb nálunk.
Figyelj, koma, ha te csótányt meg krumplibogarat akarsz kétpofára zabálni, az a te dógod, kedves egészségedre.
Nekem a bélszín tökéletesen megfelel, nem kívánok lemondani róla.
Én ezt mind értem. Csak azt nem, hogyan tud egy ember értelmes gondolatok helyett képtelen következtetésekre, böszme logikára és az értelmezés ilyen mértékű hiányára jutni.
Első lépés: megérteni, mi miért történik.
Második lépés: megérteni, hogy ami az egyik helyen jó, nem feltétlenül jó egy másik helyen. Sőt, kifejezetten rossz.
Egyszóval a valós tényektől nem szükséges ennyire elrugaszkodni. Van anélkül is elég baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!