Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ma olvastam egy cikket a...

Ma olvastam egy cikket a neten Vonáék meg akarják szüntetni az RTL klubot meg a Tv2 amelyeknek elég sok néző táborral rendelkeznek. Hogy gondolják ezt majd ezek után szimpatizálnak velük az emberek?

Figyelt kérdés
Ez egy újabb antiszemita köpködés. Mi lesz majd helyette Turul1 és Turul2?
2010. márc. 26. 09:57
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:

te nagyon hülye, ugye akkor a gyógyszereket is hülyeség elzárva tartani meg gyerekzáras dobozban, hisz ott is a gyerek a hülye me a szülő ugye? miért a gyógyszergyártóknak kell biztonságos dobozokat kreálni és miért nem a szülő a hibás ha a gyerek bekajálja hm?

gondolkozz már.....

2010. márc. 26. 12:44
 32/48 anonim ***** válasza:

11:03 - Annyira tudtam, hogy jön egy ilyen okostojás mint te és megpróbálja megmagyarázni azt, hogy tök normális dolog az ami ezen a két kereskedelmi csatornán megy.

Nem kell a mobilt a kukába dobni, sőt még az autót sem. De egy olyan dolgot elítélek, ami köztudottan rombolja az emberi értékeket. Aztán lehet csodálkozni, hogy hová fajul a világ, hogy miért van ennyi erőszak manapság. Ez is igen közrejátszik benne, ha ezen nő fel egy gyerek, ha nap mint nap ezt látja - ez a normális...

De te is ezen nőhettél fel, ha szerinted is ez a normális. Ezért meg kell hogy értselek, mert nem tehetsz róla hogy ilyen szemléleteket vallasz, hisz téged is elvakított a maónika meg a csillag születik

2010. márc. 26. 13:14
 33/48 anonim ***** válasza:
Antiszemita 1 és 2 lesz helyette. ;)
2010. márc. 26. 14:29
 34/48 anonim ***** válasza:

13:14, ha felismered, hogy ezek a műsorok nem jók, akkor mint szülő, ne engedd, hogy nézze a gyereked. Nem? Nekem is van gyerekem, és nem engedem, hogy nézze. Késsel játszani sem engedem, hiába lenne kényelmesebb elöl hagyni.

Az meg konkrétan kizárt, hogy ezeken nőttem volna fel, mert amikor gyerek voltam, maximum tévémaci volt :)

2010. márc. 26. 14:40
 35/48 anonim válasza:
Igazat adok a JOBBIKNAK! Ki a sz*rnak van szüksége Joshi Bharatra, Mónika showra, Győzikére, Benkőre.... Sztem senkinek!!! Csak szégyenítik az országot!!!! pfff ez nevetséges komolyan mondom.... szánalmas ez a két csatorna... Hajrá JOBBIK...!!!!
2010. márc. 26. 14:51
 36/48 anonim ***** válasza:

"ma 14:40"

nem akarod felfogni, hogy a szülőket is manipulálja és hagyja a gyerekének, mert a tv azt nyomatja belé, hogy ez a jó, érted? nem? nem... mind1...

2010. márc. 26. 14:57
 37/48 anonim ***** válasza:

14:40 - egy szóval sem mondtam, hogy hagyom hogy nézze a gyerek. De álljon már meg az a kurv@ menet!

Mi rettegjünk ahhoz, hogy melyik adón mit mutatnak napközben? Amikor ők is nagyon jól tudják, hogy nem helyes amit tesznek. De a pénz, a nézettség érdekében mindent! Elég szomorú dolgok ezek, minthogy kimagyarázzuk őket. Nem is értem miért vitatkozunk egy olyan dolgon, ami egyértelműen sz@r.

Elmehetsz te is a jó büdös pics@ba, nem hiszem el hogy ennyire gyenge elméjű b@rom lennél. Te vagy az rtl klubnál dolgozol, vagy provokátor. Bármelyik is, szégyelld magad!

2010. márc. 26. 15:11
 38/48 anonim ***** válasza:
*attól
2010. márc. 26. 15:12
 39/48 anonim ***** válasza:
Gratulálok, hogy ilyen kultúráltan tudod magad kifejezni. Esetleg majd ha ezt tanulja el a gyereked, ezt is a tévére fogod? Amúgy nem, nem a tévénél dolgozom - bár remélem fogok -, és provokátor sem vagyok (az itt foglalkozásnak számít, vagy az a provokátor, akire ti azt mondjátok?), csak egyszerűen nem értem meg, hogy ha ennyire rossznak tartjátok azt, ami a tévében megy, akkor miért nézitek?
2010. márc. 26. 15:25
 40/48 anonim ***** válasza:

ezzel provokálod ki, hogy az embernek elszáll már az agya, hogy leírjuk 20x, hogy miért nem jó miért nem elég az ,hogy "kapcsold" ki, de te nem fogod fel, csak értetlenkedsz.

hányszor mondjuk még el? nem tudsz olvasni vagy mi?

2010. márc. 26. 15:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!