Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ma olvastam egy cikket a...

Ma olvastam egy cikket a neten Vonáék meg akarják szüntetni az RTL klubot meg a Tv2 amelyeknek elég sok néző táborral rendelkeznek. Hogy gondolják ezt majd ezek után szimpatizálnak velük az emberek?

Figyelt kérdés
Ez egy újabb antiszemita köpködés. Mi lesz majd helyette Turul1 és Turul2?
2010. márc. 26. 09:57
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
Kicsit már unalmas ez az "RTL Klub és TV2-s" téma! nem unjátok még? A Jobbik sértegetése is uncsi már!
2010. márc. 26. 11:15
 22/48 anonim ***** válasza:

na basszus 3 órakor van az a idióta betelefonálós műsor Szakál Mikivel az a 06 81 320 320 asszem ez

na aki oda betelefonál hogy majd nyer az értelmi sérült

és már van olyan lehetőség hogy az sms falra X összegért küldhetsz sms t persze van ám akkora cenzúra...

csak ilyen kerülhet be hogy Lali küldjél puszit

na b++ nemhülyítés megy ezerrel

2010. márc. 26. 11:15
 23/48 anonim ***** válasza:
*néphülyítés
2010. márc. 26. 11:16
 24/48 anonim ***** válasza:

Nekem az ellen semmi kifogásom, hogy sokan szidják a mónikasót, meg azt a másikat. Nekem is van gyerekem, be sem kapcsolom a tévét, amikor ezek mennek. De ezt más is megteheti.

Egész más színben tűnne fel a dolog, ha azt emlegetnék, hogy ezeket a műsörokat szeretnék megszűntetni.

Ja, a másik, ugye a kertévék kötelezve vannak rá, hogy x időnyi közszolgálati műsort sugározzanak. Ebbe beletartozik a híradó, de még ilyenek a Házon kívül és hasonlók. Ezek szerintem színvonalas és jó műsorok, de mint említette valaki, nagyon későn vannak. Szerintem egyszerűen meg kéne változtatni a médiatörvényt, pl. hogy ezeket a műsorokat nem csak időtartamra, hanem sugárzási időre is pontosítani kéne.

De ugye könnyű olyat mondani, hogy meg kell szüntetni a csatornát, csak éppen ez tüneti kezelés. Érdekes módon a médiatörvényhez egyik párt sem akar hozzányúlni, pedig a médiában dolgozók is régóta kérik, hogy változtassák meg, mert ez így tarthatatlan és elavult, nem lehet a mai médiumokra megfelelően alkalmazni. Mégsem történik semmi. Ha rajtam múlna, akkor pl. este tíz előtt még kisípolva sem lehetne olyan műsort leadni, amiben szalonképtelen szavak hangzanak el. Az aggresszióról nem is beszélve.

2010. márc. 26. 11:17
 25/48 anonim ***** válasza:

kedves előttem szóló aki nem kapcsolja be a TV-t. te egy értelmesebb ember lehetsz, viszont az emberek nagy része nem az. ők bekapcsolják és csorgó nyállal nézik ami ott megy.

tegnap pl arról volt szó asszem a fókuszban, hogy bepakoltak pákóhoz vmi kamerát éjszakára és az húdejó. hát szerintem meg igénytelen.

nézd, számold ki, hogy mi kerül többe. az embereket megtanítani gondolkodni, vagy a tv-ket megszankcionálni.

médiatörvény bünti stb jaja, de láthattad a két Tv leszarja magasról, kifizetik a pár millás büntit és csinálják tovább. aki ennyiszer elkövet újabb és újabb bűnt azt már komolyabban kell büntetni.

asszem a fidesznek a mániája ez a három csapás törvény nem? ez ugyanaz lenne, csak épp már nem 3 hibát követett el a 2 tv, hanem szerintem több százat.

2010. márc. 26. 11:29
 26/48 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom, én pár hónapja olvastam egy hírt, hogy az ORTT olyan büntetéseket helyett kilátásba mindkét csatornának (nem pár milla, hanem miliárd, és több napos elsötétítés), hogy szentül megígérték, hogy nem lesz több szabálysértés. Azért a miliárdos büntetés, és a több napos sötétség őket is hazavágná. Igazad van, szigorítani kéne a büntetéseken, de ez nem ugyan az, mint a két legnézettebb tévéadó megszüntetése. Szerintem ha egyszer tényleg ki is lenne velük fizettetve egy ekkora büntetés, akkor elgondolkodnának rajta, hogy megéri-e. Az más kérdés, hogy az ORTT sem működik megfelelően.

Valós probléma a médiaerőszak, de szerintem nem lehet olyan egyszerűen megoldani, mint két csatorna megszüntetése. Ide kemény és ésszerű, a mai médiumokhoz alkalmazkodó (azok sajátosságiat figyelembevevő) médiatörvény kéne, én ebben látom a megoldást. És persze az ORTT újraszervezése, mert az egy vicc, ami most van.

Én legalább is médiaszakos hallgatóként így látom, de persez az én véleményem sem szentírás.

2010. márc. 26. 12:02
 27/48 anonim ***** válasza:

NEM LEHET MEGSZÜTNENTNI A 2 CSATORNÁT MÉRT NEM FOGJÁTOK MÁR FEL!

HA MEG IS SZÜNTETNÉK AKKOR IS MÁS NÉVEN FUTNÁNAK...

(LÁSD DANUBIUS,SLÁGER)

2010. márc. 26. 12:17
 28/48 anonim ***** válasza:

Majd azért nem fogom bekapcsolni a tv-t, mert az RTL klub éppen vagyongyarapítási célból mónikasót ad, nem? 30 évvel ezelőtt nem volt ilyen. Akkor sem volt rtl klub, sem tv2. Nyugodtan ott mertem hagyni a gyereket a tv előtt. Manapság meg nekem kell kikapcsolni a tv-t a pénzéhes gyökerek miatt?! Na ne már!

És igen is, vannak akik sms-t küldenek: gyerekek, idősek, fogyatékosok és játékszenvedélyjel küzdők. Ezeket akkor ki kell használni? Takarodjon mindkét harácsolós adó a búsba!

2010. márc. 26. 12:27
 29/48 anonim ***** válasza:
Ha 30 évvel ezelőtt megvoltam nélkülük, most is meglennék...
2010. márc. 26. 12:28
 30/48 anonim ***** válasza:

Talán ne hagyd ott a gyereket a tévé előtt, vagy rakj be neki mesét, ha már annyira a tévé elé akarod ültetni. Tudjuk nagyon jól, hogy mikor mennek ezek a műsorok. Ha jobbat nem tudsz valamelyik csatornán, minek lenne bekapcsolva? Nem kéne a felnőtteknek háttértévézni, és akkor a gyerekek sem látnának ennyi hülyeséget.

Amúgy ez a "30 éve" dolog elég gáz. 30 éve mobil sem volt, megvoltunk nélküle. Akkor most dobjuk a kukába, mert régen nem hiányzott? Ja, meg autó nélkül is megvoltunk évszázadokig, ráadásul csak szmogot termel, szóval tűzre az autókkal...

2010. márc. 26. 12:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!