Ma olvastam egy cikket a neten Vonáék meg akarják szüntetni az RTL klubot meg a Tv2 amelyeknek elég sok néző táborral rendelkeznek. Hogy gondolják ezt majd ezek után szimpatizálnak velük az emberek?
Szerintem vannak ennek a két csatornának igényes műsorai is. Csak hogy egy-két példát említsek, ott a Házon kívül, a XXI. század, a Magellán, plusz a későesti filmek (pl. amik a Képírók pakkban szoktak menni).
Amúgy pedig már sokszor leírtam itt, hogy ezek KERESKEDELMI csatornák, tehát nem az ő dolguk, hogy nevelő, oktató műsorokat sugározzanak, ez ugyanis a KÖZSZOLGÁLATI adók funkciója. A kereskedelmi csatornák olyan műsörokat sugároznak, amik a lakosság többségét (akiktől bevételt remélnek a hirdetők) szórakoztatják. Olyan műsorokat adnak, amikre igény van. Ha valakinek nincs igénye a mónikára (helyesen), az ne nézze, talál más csatornát is.
És amúgy tényleg hamarosan itt a digitális átállás, amikor már nem lesz abból probléma, hogy nem jut hely mindenkinek.
kérdező le vagy maradva... amúgy a 2 csatorna műsora hagy némi kívánni valót
"A Jobbik világképébe nem illik bele az értéksemleges média. Szerintem ez baj."
érték semleges ezen jót nevettem
se nem képvisel értéket
se nem semleges :)
A Jobbik világképébe nem illik bele az értéksemleges média. Szerintem ez baj.
Te viccelsz?
Az ORTT nem szinte csak ballib vizsgálati tagok vannak.
Annyit hazudnak amennyit nem szégyenlek.
A jogot úgy értelmezik ahogy az nekik megfelelő.
A kisebbségi és emberjogi törvényekben folyamatos a kettős mérce!
Mi abban az érték semleges hogy minden beszélgetős műsoruk, alkoholista és nyomorult cigányokról szól.
Vagy hogy inkább kifizetik a piti büntetéseket, de a kiegyensúlyozottságról szóló média törvényt inkább nem tartják be. Az az ha valaki vagy valami nem tetszik és hazudoznak róla, akkor nem hívják be, nem adnak ki helyreigazítást, hanem kifizetik a nevetséges néhány milliót. Mi lenne ha néhány milliárdra emelném a büntit!
Ha hogy ez nem tetszene nekik mert akkor vagy hitelesek lehetnének, vagy le a rolót?
Most vonatkoztassunk el attól, hogy ki jobbikos és ki nem!
Tegyük fel úgy a kérdést. Akinek gyermeke van, az nem hiszem hogy jó szemmel nézi azt, amikor a Mónika showban anyáznak, köpködnek, tépik egymás haját a cigányok.
Miért kell ezt délutáni időszakban kis gyermekek szeme láttára? Az Rtl klubot ez kevésbé érdekli, ugye? Nem foglalkoznak a cseperedő gyerekekkel, csak a nézettségi százalékuk emelkedjen... ha emelkedik a nézettség, egyre drágábban lehet reklámozni... ez a cél. Nem az, hogy mi meg legyünk elégedve, hanem az, hogy minél több pénzt kaszírozzanak. Aztán jön az ORTT és megbünteti őket - és? - a többszörösét megkeresik a reklámokkal, mint amekkora a büntetés.
Tehát ne essék tévedésbe senki sem, nem azért vannak olyan "jó műsorok" hogy nekünk jó legyen, hanem hogy NEKIK jó legyen.
Szinte minden műsorban megy a durvaság, verekedés. Nem beszélve arról, hogy az sms küldözgetős baromságokkal szintén nem kis pénzt gombolnak le rólunk. Miért jó ez?
Nem tudnánk elképzelni egy olyan adót, ahol a kulturális műsorok ugyan úgy megvannak, csak éppen nem a gyerekeink isszák meg a levét, illetve nem a mi pénztárcánk bánja mindezt?
Nem tudnánk elképzelni egy olyan adót, ahol a kulturális műsorok ugyan úgy megvannak, csak éppen nem a gyerekeink isszák meg a levét, illetve nem a mi pénztárcánk bánja mindezt?
Nem. Ami erre leginkább hasonlít, az az évi 23 milliárd forintba kerülő köztévé, kemény 3.1 százalékos nézettségi aránnyal. Ha az embereket nem érdekli a wagner összes, akkor nincs értelme azt adni nekik, kivéve, ha egy tévécsatorna van összesen, de azért azt ne akarjuk.
a kulturális tv alatt senki sem azt gondolja, hogy csak klasszikus zene meg ilyenek mennek, ez megint egy eltúlzás.
elég ha a reklámok nem a szexre ösztökélik a gyerekeket, ha a filmekben sem mindig ez megy, ha nem azt mutatják, hogy az a vagány faszagyerek aki lealáz másokat meg "gizda", stb...
ha nem arról szólna a fókusz, hogy a két modell hogyan nyalja falja egymást a zuhanyzóban(mert ez megvolt igen), talán a 14 éves kis pics.ák nem szintén azon lennének, hogy kivel keféltessék meg magukat.
Azért nehogy már az SMS-esező műsorokat is a tévéadók hibájának tulajdonítsuk?
Szerintem, aki annyira havasi gyopár, hogy 300Ft-os SMS(eket) küldözget, hogy a kedvenc embere nyerje meg a Csillag Születiket, az alapból olyan hülye, hogy ha ezzel nem verik át, akkor majd átverik mással.
pedig sok gyerek küldözgeti az sms-eket befele a szülei tudta nélkül, meg az IQ tesztekre stb...
ilyenkor bezzeg buta emberek, de amikor a fél országnak elviszik az ingóságait a bankok mert átverték őket, akkor szegények.
meg szegény romákat elviszik kanadába rabszolgának, akkor ők miért nem csak hülye emberek? hm?
ne legyen már ez a kettős mérce, mert szánalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!