A legtöbb kérdés mért a Jobbikról szól?
Igen sok emberek többsége akarja azt amit a jobbik, csak nem mindegy, hogy hogyan.
Én értem a céljukat, szép meg jó, csak a megvalósítás nem tetszik.
Nekem nem úgy tűnik, mintha annyira beakarnának tartani a játékszabályokat, szóval csak ezért nem szimpatikus...
Én egy pártban, hatalomgyakorlóban sem tudok bízni, mivel ha visszagondolok a történelemre, akkor mindig mindenki ígérgetett, és mindegyiknek ugyan az lett a vége. Háború, népírtás, saját érdek előtértbe helyezése stb.
A jobbik is emberekből áll, úgy mint az mszp, fidesz stb. Az emberek meg mocskosak. "A hatalom korrumpál" - ez az az egy gondolat amiben az anarchistáknak igazuk volt.
Ja. Ennyi az a sok tini xD
"Mert sokan utálják vona fejecskéjét, de vannak, akik megőrülnek érte."
téged szerintem többen utálnak :)
A jobbikot én úgy látom most, mint anno a fideszt, az szdszt, az mdf-t stb. ozzájárultak a rendszerváltáshoz, "felszabadítoták" az országot, és lám mi lett belőlük. Ott tesznek keresztbe ahol akarnak.
Anno ezek a pártok is ugyanúgy beszéltek mint most a jobbik politikusai. Semmi különbség nincs közöttük.
Nézzetek meg néhány beszédet, és meglátjátok.
A Jobbik is dumál, dumál, dumál, úgy mint a többi párt. Sokakat megfog, mert az alap erkölcsi dumával mindenkit meg lehet fogni. Ellenben mi arra a garancia, hogy jót fognak tenni? Semmi...
"Azért nem igaz,hogy az ország kétharmada Job bikos.És alig van,aki nem ismeri a Jobbikot.Nem kell annyira fanatistának lenni.És nem lesznek soha kormányon.A következő 4 évben sokan kiábrándulnak belőlük.
A kérdésere válaszolva:mert a legtöbb kérdést ők teszik fel,Ez az oldal csak róluk szól."
Megint hazudsz fiam. :)
Miért szól a legtöbb kérdés a Jobbikról?
Két oka van.
1) ellenpropaganda. Elég nagy az MSZP és Fidesz internetkommandója, amely eleve lejárató kérdésekkel bombázza a felhasználókat
2) mert nincs róluk infó a mainstream médiában, ezért kíváncsi a felhasználó. Miért nincs? Mert az a MSZP-FIDESZ befolyása alá tartozó liberális körök vezérlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!