Lehet, hogy tévedek, de nem volt itt egy kérdés a Jobbikról, ami már nincs itt? Miért -e rút cenzúra?
A Szíriuszt,azt Szíriusznak kell írni.
Komolyan mit tanítanak nyelvtanórán,ha a helyesírást nem?
Egyébként gondolom túl sok volt benne az igazság,amit nehéz elviselni:-)))
Viszont az is elgondolkodtató,hogy valakikben vagy megvan még/esetleg örökölték a feljelentősdit,ha valami nem a szájízűk szerint van(lehet rögtön jelenteni a modi felé)még így okt.23-án is!
Fogalmam sincs mi az a Sziriusz, ezért emlékezetből irtam le. :)
Csak azért volt érdekes az eltűnése, mert eddig még ezt nem tapasztaltam a legvadabb topikokban sem.
„a zsidokrol is volt 1 kerdes az is eltunt... vajh van-e osszefugges a ketto kozott?”
Baromság!
Jobbikos vagyok de, nem érdekelnek a zsidók. (sok ilyen van)
Engem nem az efféle sajtó által gerjesztett és a valósnagyságrendeket illetően elhanyagolható baromság érdekel a Jobbikba, hanem a radikálisan protekcionista és életszerűen közvetlen tenni akarása példái és felfogása. Bár a zsidóknak „ nagyon sokat köszönhetünk” de nekem az a felfogásom hogy, bár gusztustalanul üzletelnek de nem ők az okosok, hanem azokkal van baj, akik hagyják magukat kihasználni.
Ez a két felfogásfog remélem manifesztálódni a jövőben!
Kár ebből itt megint politikát csinálni!
Gondolom kiskötschög rágott be aztán nyomott a modiknak,aki szerint Vass Albi(sic!)fijj,fujj,viszont a megzakkant öregúr,na arra fel kell nézni!Meg a telaviv-i zenészekre.Akkor most megint ki kezdte a más nemzetek emlegetését?Na ugye,hogy ugye.
Egyébként ezt nagyon bírom,amikor azt mondom valakinek,hogy valószínűleg a Jobbikra fogok szavazni,mert tetszik a mezőgazdaságról szóló elképzelésük,az,hogy igenis érték a történelmünk,akkor mindjárt jönnek,de hát a rasszizmus.Ha mondom,hogy kösz nem érdekel,mindjárt megkapom,hogy szemét náci vagyok.
Szóval én még véletlenül se állnék neki zsidózni,meg romázni,viszont a "nemnácik"eléggé nagy élvezettel művelik-legalábbis ez az én tapasztalatom.
ÁÁ,megvan a Szíriuszos kérdés(csak nem az a címe)
viszont kisk....g még mindig okosabb,mint az akadémikusaink!:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!