Figy megmondom az igazságot
Az index az egyik legmagyarellenesebb zsidó hírportál, az egyik szerkesztőről van videó is amin elárulja hogy füveznek a szerkesztőségben meg ráadásul voltak olyan cikkek amikben drogozásra bíztatták az embereket.Érdekes hogy nap mint nap képek kerülnek fel CSAK a jobbikról és PONT a választások előtt, mintha erre készültek volna már hónapok óta, nem fura ez?Az LMP-nél 100x több ilyen alakot találhatnának ha akarnának, ott azt van sok füves liberális hippi alak, persze más párttal ők nem foglalkoznak, de hiszen minek is tennék, a fő céljuk az hogy a magyart meggyalázzák, lejárassák.Undorító banda.
Szerintem azok kivételével, akiknek nincs fényképezője és a barátaiknak sincs, akárkiről lehetne idióta/égő stb. képeket előhalászni. Ja még van kivétel. Azokról sem, akiknek nagyívben szart mindenki a fejére egész fiatalkorukban, mert baromi unalmas, társaság nélküli alakok voltak.
A pasas borzasztóan néz ki, a jobbikot nem szívlelem, de az internet korában bárkiről elő lehet kaparni gyakorlatilag bármilyen képet, szóval ez egyáltalán nem tragédia. Néhány év távlatából visszanézve én is könnyelműségnek tartom például a szerelmes leveleket, amiket anno írtam, a bulis képeket stb. amiket akkoriban hozzámtartoztak. Az vesse az első követ, akiről semmit sem lehet előszedni.
Tessék, ennyit a (zs)index erkölcsiségéről:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!