Persze a Jobbikosok 60 évesnek születnek, cölibátusba.
A nőkön gyári erényöv 2 db tartalék kulccsal, ami Vonánál van letétbe.
Komolyan? Én Jobbikos vagyok, de szeretek bulizni, a csajokat imádom, és nincs teli bibliával a polcom.
Az hogy a Jobbik egy konzervatív értékeket képviselő párt még nem halottakból áll.
Hagyjuk már a prűdség Himalája szerű csúcsait!
"Ti jobbikosok elítélitek azt, egyenesen lehülyézitek, idiótának, fogyatékosnak nézitek, ha egy politikus táncol. "
nem ítéli el senki, hanem egyenesen nevetségesnek tartjuk de nem mi jobbikosok, hanem kb mindenki.
ugyanúgy röhögtem bokros meg gyurcsány táncán mint a fideszes kollegám, illetve az lmp-s haverom, vagy az mszp-s apám.
Furcsa.
Ti jobbikosok elítélitek azt, egyenesen lehülyézitek, idiótának, fogyatékosnak nézitek, ha egy politikus táncol.
Ellenben ha ilyen kompromittáló fényképek kerülnek ki (a kedvenc pártotokról), akkor máris elfogadott? Érdekes...
Én Gyurcsányon is ájulok.
És Szávain is, hiszen nagyon kicsi neki, pumpa ide vagy oda!
JÚÚÚJ ÍTÉLJÜK HALÁLRA
DE ÚGY TUDOM A PÉNISZPUMPA LEGÁLIS :F
CSAK TUDOD INKÁBB LEGYEN EGY PÉNISZPUMPA MINT EGY MSZP AKI LEFIZETI A KÉRDEZŐIT
VAGY TALICSKÁVAL TOLJA KI A BKV PÉNZÉT...
EZ MEG EGY GYEREKES LEJÁRATÁS :)
"Ellenben ha ilyen kompromittáló fényképek kerülnek ki (a kedvenc pártotokról), akkor máris elfogadott? Érdekes..."
Na tessék. Most írtad le, hogy emiatt az egy ember miatt, már biztos az egész párt züllött, ostoba, sőt mindjárt az jön hogy liberális! Ugyanmár. Mellesleg semmi bajom ezzel az emberrel, nem hiszem hogy emiatt kellene szeretni/nemszeretni, ez csak egy "partyfotó", ami nem tartozik senkire sem, csakis rá, és akiknek ő meg szeretné mutatni. Magatokat járatjátok le az ilyen gyenge próbálkozásokkal!
Alkotmányos joga mindenkinek a fäszhosszabítás!
Ellenben a pénz talicskázásával, és a offshore cégekbe való pénzpumpálással!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!