""A felvételekről elsőként az Index Képviselőfunky nevű blogja számolt be." "
Pulitzer-díjat már lehet is készíteni neki
"Védjétek csak védjétek... bezzeg ha más pártnál fordult volna elő"
bezzeg bezzeg jaj de kis elfogultak vagyunk
hát a fene egye meg azt a pénisz pumpát xDDDD
én is veszek egyet lehet kirakom myvipre hogy kopromitálódjak én is
kíváncsi leszek kikerülök az indexre xD
Miért érzem azt, hogy ha ez egy NEM jobbikos politikusról derült volna ki, akkor már mindenki elkezdte volna őt b*zizni, zsidózni, elítélni stb... :)
Nem azért tettem ki a kérdést, hogy ezzel lejárassak valakit, pusztán a reakció érdekelt a jobbikosok részéről...
Ahogy látom nem tévedtem... :)
szerintem értetlen vagy kérdező. de az nagyon, szemellenzős barom aki nem fogja fel amit mondanak neki, csak a saját hülyeségedet hajtogatod ami egy dolog, de a végére még be is lököd, hogy nah igazad volt..
ez kb olyan mint amikor a kérdező halálra provokálta a jobbikosokat, és amikor elhangzott a zsidó szó valamivel kapcs, akkor kapásból kielégült, h jajj le lett zsidózva, és ezt várta a jobbiktól, stb. az érdekesség, hogy senki sem zsidózta le.
EGYESÍTSÜK A PÉNISZPUMPÁINKAT
AKKORA VÁKUUMOT CSINÁLUNK HOGY BESZÍVJUK AZ ÖSSZES SZOCIT A PARLAMENTBŐL :DDD
Nahát, hogy oda ne rohanjak :o
Szerintem itt az a probléma, hogy a Jobbik olyan magasra tette a mércét, hogy egyesek azt várnák el, hogy úgymond legyen katolikusabb a pápánál.
Ugyanekkor más pártoknál annyira alacsonyan van a mérce - vagy egyáltalán nincs is mérce, hogy bármit teszmek, az embereknek fel sem tűnik. Bűnözés, sikkasztás, az emberek szembeköpése, a demokrácia megcsúfolása, ezek mind megszokott dolgok náluk.
A Jobbik meg a "bezzeg párt" kell legyen, de sebaj, az emberek nem teljesen hülyék!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!