Szerintetek a liberálisok vagy a szélsőjobboldaliak gyűlölködnek többet?
Szelsojobboldalnak alapeleme a gyulolkodes, hiszen ok mindig valami ellen hatarozzak meg magukat.
A liberalisok nem gyulolkodnek, legfeljebb ramondjak az idiotakra hogy idiotak.
"Szelsojobboldalnak alapeleme a gyulolkodes, hiszen ok mindig valami ellen hatarozzak meg magukat.
A liberalisok nem gyulolkodnek, legfeljebb ramondjak az idiotakra hogy idiotak."
Provokátor.
15-ös!
Ezzel csak bizonyítod, hogy provokátor vagy!
Hát annyi biztos, hogy a magukat oly' mimózalelkűnek és elfogadónak tartó "liberálisok" is ott vannak a gyűlölködésben, fröcsögésben nagyon.
Legyen az ha magyarokról, satöbbiről van szó.
"a magukat oly' mimózalelkűnek és elfogadónak tartó "liberálisok"
Miota tartjak magukat a liberalisok mimozalelkunek? Honnan szeditek ezeket a baromsagokat?
"Miota tartjak magukat a liberalisok mimozalelkunek? Honnan szeditek ezeket a baromsagokat?"
Ti állítjátok magatokról, hogy milyen elfogadók vagytok. :)
"Szerintem neked fingod sincs mit jelent az elfogadas, es kevered a liberalisokat a keresztenyekkel meg Jezussal :)"
Én nem is vagyok elfogadó típus, itt te vagy képzavarban nagy valószínűséggel. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!