Szerintetek a liberálisok vagy a szélsőjobboldaliak gyűlölködnek többet?
A liberálisok.
Nagy többségük szerint mindenki aki nemzeti érzelmű, jobbikos vagy ne adj Isten szélsőjobbos gondolkodású az szellemi fogyatékos, frusztrált, lelki sérült stb. ember
Akkor ki is a kirekesztő?
A szélsőjobbnak nem a gyűlölködés ha nem a szeretet és az emberi értékek tisztelete az alapja!
Hozzá tenném, hogy még, hogy egyszer láttam egy kérdést amiben az állt, hogy a kérdező nemzeti érzelmű és hogyan segíthetne a hazáján.
Erre egy liberális, hit gyülekezete-es kommentelő elküldte őt a pszichiátriára.
Akkor ismét kérdezem ki a kirekesztő?
# 2/3 Időpont ma 13:14
Írod egy olyan komment alatt, hogy "A rühes libsik.". Micsoda véletlen. :-D
"egy liberális, hit gyülekezete-es"
xD
"egy liberális, hit gyülekezete-es"
xD"
Ő vallotta magát annak.
Írta magáról, hogy liberális és a Hit gyülekezetet támogatja.
# 7/7 Időpont ma 14:10
És miért nem a hitgyüli része maradt meg? Vagy szerinted a kettő ekvivalens?
"dögöljön meg az összes liberális" "rühes libsik"
De van képük arról handabandázni, hogy a libsik így-úgy, de ők aztán bezzeg nem gyűlölködők. Más szemébe a szálkát, magáéban a gerendát sem. :-D
Egyébként én még liberlis gyűlölködőt nem láttam, sőt úgy gondolom, hogy jó ember valamilyen szinten automatikusan toleránsabb, megértőbb, tehát alapvetően liberálisabb nézeteket fog vallani.
Az intoleráns, együttérzésre képtelen emberek szeretik a szélsőséges ideológiákat, momentán nálunk ez a szélsőjobb, tehát egy gyűlölködő valószínűleg nem is lesz liberális egy liberális meg nem is lesz gyűlölködő.
Tehát a szélsőjobbosok között vannak gyűlölködők, nem mind az, de sajnos kevés köztük a pozitív kivétel, a liberálisok között pedig -már aki igazi liberális nem mondjuk neoliberális pénzimádó-, azok között egyáltalán nem találsz igazi gyűlölködőt.
# 9/9 Időpont ma 14:18
Őőőő.... baromság. A melegházassággal és a nők jogaival mi is a probléma? :-D Azon kívül, hogy gyűlölködnek rajta a maradiak, akik meg gondolkodnak, azok belátják, hogy baromira nem káros?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!