Magyarországon az emberek miért gyűlölködnek folyton?
Figyelt kérdés
Mindig megtalálják az alkalmat, hogy a másik alá tegyenek vagy belekössenek. Nehogy már véletlenül jól érezzük magunkat és emberként bánjunk egymással.
Mire jó ez?
2015. szept. 8. 00:24
1/5 anonim válasza:
Eddig Orbant gyuloltuk,most osszefogunk,es a menekulteket gyuloljuk. Yeah
2015. szept. 8. 00:51
2/5 anonim válasza:
500 év frusztrációja.
2015. szept. 8. 01:33
3/5 anonim válasza:
Ez egy jó kérdés, engem is mindig érdekelt, hogy miért kétszínűek és cinikusak a magyarok egymással... Vajdaságban ahol élek a magyarok között ezt abszolút nem látom ellenben mikor Szegeden vagy Pesten járok már az utcán észrevehető... És még az is szomorú, hogy külföldön Németországban vagy Angliában akik kimennek dolgozni ahol jóval kevesebben vannak mint otthon, ott sem tartanak össze hanem ott szúrnak a másikba és csesznek ki a másikkal ahol lehet...Érdekes... Szerintem az egész még a 90.-es évek előtti kommunista időkből jön és így a neveltetés szerintem a kulcs ami szülőről gyerekre megy, bár a mai beteg világ, a média és csak a pénz, pénz, pénz is hozzátesz a dologhoz, ugyanis ez a mai világ a 21. század másról sem szól csak a gazdagságról és arról, hogy akkor vagy menő ha van egy jó kocsid és szép házad, ha nincs akkor csicska senkiházi vagy.. Valahol itt kell keresni. Szóval az anyagi dolgok felülkerekedtek az emberi értéken.
2015. szept. 8. 02:19
4/5 anonim válasza:
Nem tudom, mire jó, talán frusztráció?
Amúgy, ősi magyar szokás.
Ha a külföldön élő magyarok közé mész, ott is jó eséllyel ugyanezt látod, pedig ott nincs Orbán, mégis az első kérdés, hogy mit dolgozol és mennyit keresel, aztán megpróbálnak jól lehúzni.
Akik nem ilyenek, azok sajnos kevesen vannak, akárhol is élnek.
2015. szept. 8. 02:20
5/5 anonim válasza:
'Ha a külföldön élő magyarok közé mész, ott is jó eséllyel ugyanezt látod, pedig ott nincs Orbán, mégis az első kérdés, hogy mit dolgozol és mennyit keresel, aztán megpróbálnak jól lehúzni.'
Nekem ez furcsa. Jóskának nem mindegy, a másik mit dolgozik és mennyit keres meg a munkájával?
Tőlem egy pár alkalommal kérdezték csupán ezt, mindig az a válaszom, versenyképes fizetés. Ebből mindenki levonhatja a következtetést.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!