20 éve miért vonult ki a Fidesz a parlamentből amikor egy képviselő 1 perces néma csenddel akart megemlékezni trianonról?
Gondolom azért, mert akkoriban más elveleket vallott. Azt hiszem akkor még az SZDSZ-szel mosták egybe.
És szerintetek miért sz*rtam a gatyámba 20 éve?:)
Komolyan érdemest ezt forszírozni, ahelyett hogy az elmúlt pár évről és a jövőről beszélnénk?
Nem mellesleg Trinanoni szerződés már rég módosításra kellene hogy kerüljön, nemes egyszerűséggel hatályát veszettet, de a magyar nem szólhat külföldön. Figyeld csak meg..nem vagyunk idevalók és ezt mindig érzékeltetik is.:S
Ám én erre inkább büszke vagyok, mint szomorú:)
"legalább nem fotózkodnak részegen pénisznövelővel, nem szidják a munkásembereket, nem mennek melegfelvonulásra és nem hivatkoznak a mentelmi jogra mikor meg akarják szüntetni az."
honnan tudod? lehet h ők is ezt csinálják csak róluk nem derül ki.
"Komolyan érdemest ezt forszírozni, ahelyett hogy az elmúlt pár évről és a jövőről beszélnénk? "
ez a tipikus fideszes hozzáállás, hogy csak addig menjünk vissza a múltba amíg nem találunk náluk is valamit, kicsit egyoldalú vagy nem? ennyi erővel az mszp-t sem kell elszámoltatni meg semmi, hisz jajj szegények hát fejlődtek biztos azóta.
Azért, mert anti-magyar, cionista érdekeket kielégítő bábok
ők is, mint az mszp.Röviden erről van szó.Szavazz a Jobbikra, ha magyar pártra akarsz!Szebb jövőt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!