20 éve miért vonult ki a Fidesz a parlamentből amikor egy képviselő 1 perces néma csenddel akart megemlékezni trianonról?
Figyelt kérdés
a mostani fidesz szimpatizánsok egyetértenek ezzel a tettükkel?2010. márc. 25. 15:35
11/29 A kérdező kommentje:
nah de valaki meg tudja mondani, hogy ezt mivel magyarázták? mert ez akárhogy is nézzük tiszteletlenség a javából. ha hányingerük van a témától és ők szerint trianon igazságos meg minden, akkor is toleranciából 1 percet kibírtak volna.
2010. márc. 25. 15:43
12/29 anonim válasza:
legalább nem fotózkodnak részegen pénisznövelővel, nem szidják a munkásembereket, nem mennek melegfelvonulásra és nem hivatkoznak a mentelmi jogra mikor meg akarják szüntetni az.
Van otthon tűzifátok?
Akkor szólj anyádnak, hogy vágjon rajtad fel vagy kettőt!
Menni fog, akkora tuskó vagy.
13/29 anonim válasza:
Mert a ballíb, főleg a lib, felfogás ideológiájába nem fért bele! Semmi több, nincs rá indok ahogy sok másra sem.
14/29 anonim válasza:
Emberek miért kell eltérni a témától és mocskolódni egy ilyen miatt? Szépen le kell pontozni és figyelmen kívül hagyni. Okosan
De senki nem mondta, hogy a Fidesz elutasítja a Trianon békeszerződést. Akkor miért kéne nekik sajnálni? Csak a narancsot betekerték nemzeti lobogóval.
15/29 anonim válasza:
ebből a 30% nyi értelemből
mindenkinek elege van?
mert nekem nagyon
bannolják
16/29 anonim válasza:
ez konkrétan mikor történt??? én nem emlékszem. esetleg videó?
17/29 A kérdező kommentje:
20 éve történt, keress rá googleban, hogy fidesz trianon, vagy fidesz kivonul, stb... ezer helyen ott van. senki sem tagadja.
2010. márc. 25. 19:49
19/29 anonim válasza:
ja nem is tagadtam, csak már nem emlékesztem. csak úgy megjegyzem akkor még a fidesz összetétele egy kicsit külömbözött a mostanitól.
20/29 anonim válasza:
A "csuhás" sztori az más volt. Ott konkrétan Orbán Viktor nevezte az egyházi vezetőket "csuhások"-nak hithű zsidó módjára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!