Ez már megint mire jó:"Orbán Viktor beszédében elmondta: vétkesek közt cinkos, aki néma. Eljött az idő, amikor szólni kell, akkor is, ha veszélyes. Ilyen pillanat volt 1956-ban és 1989-ben is. "?
Bocs, de én sem értem, miféle álomvilágban élsz te.
k.rva nagy szarban van az ország, vagy szted ez is túlzás?
Fogjátok fel a kédést a jobbik oldaláról: Legalább ezen idézet erejéig ismeri - vagy a beszédírói ismerik - Babits Mihály "Jónás könyve" című elbeszélő költeményét!
(MSZMP szimpatizáns vagyok.) Ez jó hír, nem kell Kövár Lászlóra vagy Mikola Istvánra bízni a következő választások elvesztését. Elvégzi az a főnök maga! (Ugyanis a hergelés, egy ideig eredménye, majd egy idő után visszájára jül el.) A dakotázás ideje lejárt, azzal nem tudna még egyszer előrukkolni, a "Patak vér" pedig már le van védve. Nem lesz azért az 70 százalék. Sajnos az 55 százalék valószínű. De hol van még 2010 májusa?
21:08 - Pont arra gondoltam, ami az első mondatod. De akkor ki fog győzni, Hol a harmadik erő? Kupa Misi, aki pont egy választásra alap(k)ított egy pártot? (Bár nem is rossz eredménnyel!)
21:42 Na ne! Hol van Ő, mondjuk Dustin Hoffmanntól?? (Egy alacsony embert kerestem összehasonlításként.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!