Nem nevetséges hogy mindenki náci aki a saját holokausztjáról akar megemlékezni?
Olvasd el hogy mi történt Drezdában, hogy miről akartak megemlékezni a Német Nemzeti-demokraták.
Hogy miként akarták megakadályozni, a megemlékezést a balosok és az anarchisták.
De nézd meg azt is hogy miről is akartak megemlékezni, mit csináltak Drezdában.
Ha lehet senki ne kezdjen Kurucozni, mert jelen esetben csak a tények vannak leírva, és a szomorú hogy más oldal nem is foglalkozott a megemlékezéssel ami 650000 ember elpusztításának a megemlékezése, ami külön szégyen .
Korántsem nevetséges - inkább szörnyű. Itt mutatkozik meg a híres zsidó tolerancia és a liberalizmus "mindenki egyenlő" elve (orwelli megfogalmazásban: minden állat egyenlő, de némelyek egyenlőbbek a többinél).
Azért csinálják, mert ha az egész világ arra figyel egy napig, hogy mi történt Drezdában, akkor már csak 364 nap marad a zsidóknak, hogy a saját holokamujukat hangoztassák. Pofátlan, elvetemült, kegyeletsértő barmok. Bár igaz volna, amit a holokausztról állítanak (mondjuk akkor nem volna, ki állítsa ezeket).
Én csak németeket nem értem hogy nem fáj a szívük ilyenkor, hogy ott a rokonaik haltak meg? Ennyire hogy lehet egy nemzetet elbutítani?
De azért látszik a fény, egyre több fiatal lát át a hazugságködön. Pl. én. Itt a net talán ez a generáció, már tud tájékozódni majd és nem hisz el minden hülyeséget. A gyerekeimet is így fogom nevelni, hogy ne higgyék el a zsidó haugságokat. Már ha találok normális lányt, ebben a liberalista-judeokapitalista világban.
Én csak németeket nem értem hogy nem fáj a szívük ilyenkor, hogy ott a rokonaik haltak meg? Ennyire hogy lehet egy nemzetet elbutítani?
Szerinted nálunk nem ez megy?
Trianon, vesztesek voltunk, ott is ezt mondják " háború volt"
Eu, a globális szabad piac, csak hát kinek szabad és mit!
ma 18:57
Azért próbálj meg csajozás közben nem nyálazni, ha már így kimosták az agyad!
judeokapitalista... istenem ezt a kifejezést mikor raktad össze?
Mi köze ehhez a zsidóknak?
Tudtommal anarchisták balhéztak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!