1/19 anonim válasza:
naneeeeeeeeee kuruc.info..
egy sima hadgyakorlatot tartottak. most ezen mit kell izélni?? ebben mit a megdöbbentő?
2/19 anonim válasza:
Mi lenne? Mindennap leírom, küszöbön a harmadik világháború. Ti meg ilyen marhaságokon akadtok fel hogy egy menetoszlop légi támogatással..
Azon kell meglepődni ha nem látsz valahol menetoszlopot.
3/19 anonim válasza:
"naneeeeee kuruc.info.. "
indexet seeeeeee
4/19 A kérdező kommentje:
nekem az izraeli kémrepülők után ez nagyon gyanús... Kémrepülők,hadgyakorlat... mi lesz itt drága jóistenem :( Az izraeli terroristák megtámadnak minket úgy fogunk járni mint a Gázai övezetben a palesztinok, s mi még védekezni se tudunk. Köszönjük meg a zsidóbarát hatalomnak, hogy támogatta hazánk felvásárlását és felszámoltatta a magyar hadsereget. Könnyű préda leszünk. De én ezt nem várom meg, költözök el innen Angliába.
2010. márc. 25. 13:19
5/19 anonim válasza:
ebben a kérdésben vagy a válaszokban hol szerepel az index?
6/19 anonim válasza:
Szerintem meg háborúsat ne. Az nem szenzáció. Olyat linkeljetek ahol béke van. Ja hogy olyat nem tudtok? D
7/19 anonim válasza:
", költözök el innen Angliába."
menj is el, ott terjeszd, hogy Angliát pedig Türkmenisztán akarja megtámadni.
8/19 anonim válasza:
"ebben a kérdésben vagy a válaszokban hol szerepel az index?"
ha nem tetszik a kuruc.info
akkor indexet se kell belinkelni
más kérdésekben
9/19 anonim válasza:
10/19 anonim válasza:
Gyakorlatoztak a katonáink. Most mi van ezen? Az a dolguk, vagy nem? Egyszer azért megy a sírás mert milyen egy szar haderőnk van, de ha gyakorolgatnak akkor az a baj. Az meg egy idióta, aki párhuzamot von az izraeli repülő esetével, már elnézést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!