1/9 anonim válasza:
már eleve az, hogy cigány, majdnem biztosan sérthetetlenséget garantál jogilag.
2/9 anonim válasza:
Leírja a mai helyzetet. Most erre mit lehet mondani, milyen felnőtt lesz ezekből? 10 év múlva fogjuk igazán fogni a fejünket. Én azért kitételt tennék a büntethetőségben a bűntett fokától. Ok, hogy almalopásért ne ítéljék el a fiatalokat, de egy brutális támadás után, hogy engedhetik őket emberek közé, úgy, hogy nem is érzik tettük súlyát.
3/9 anonim válasza:
Ilyen esetekben kell önbíráskodni. Szétcsapni a fejük egy husánggal, aztán elhantolni őket.
4/9 anonim válasza:
egy cigányvédő erre azt mondaná, hogy biztos rasszisták voltak és megérdemelték
5/9 anonim válasza:
"A két veszett patkány..."
Idáig olvastam.
6/9 anonim válasza:
felháborító, hogy patkányhoz hasonlítják őket, a patkányoknak van becsületük, ezeknek nincs
7/9 anonim válasza:
"rejehw válasza:
"A két veszett patkány..."
Idáig olvastam."
Tőled nem is vártunk mást, de azért kíváncsi lennék a véleményedre, ha a te rokonod lett volna a néni.
8/9 anonim válasza:
"de azért kíváncsi lennék a véleményedre, ha a te rokonod lett volna a néni"
ott a pont
9/9 anonim válasza:
A zsidónegyedben nem támadnak meg senkit, szóval kizárt, hogy reJEW rokona legyen bármelyik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!