Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Fidesznek mi a megszorítás,...

A Fidesznek mi a megszorítás, ha az alábbi csak újjászervezés?

Figyelt kérdés
50 %-kal emelik a játékadót, 7 %-kal a dohánytermékek, 5-tel az alkoholos termékek, 50-nel az aromázott szeszesitalok jövedéki adóját, míg a gázolajét 97 forintról 110 forintra
2011. szept. 6. 19:09
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
87%
ég emlékszem arra, amikor ellenzékben reklamáltak, hogy drága a benzin és a gázolaj, a büdös-rabló mszp miért nem csökkenti a jövedéki adóját!
2011. szept. 6. 19:21
 2/15 anonim ***** válasza:
79%
*Még
2011. szept. 6. 19:21
 3/15 anonim ***** válasza:
20%
Szar helyzetben nyilván kell valamiből bevételt szereznie az államnak is. Jobban örülnél, ha a kenyérre vagy a tejre vetnének ki 50%-os adót?
2011. szept. 6. 19:32
 4/15 anonim ***** válasza:
77%
Szar helyzetben nem kellett volna az egykulcsos SZJA!
2011. szept. 6. 19:37
 5/15 anonim ***** válasza:
46%
Ez is jogos. De az is, amit én írtam.
2011. szept. 6. 19:51
 6/15 anonim ***** válasza:
88%

"A Fidesznek mi a megszorítás, ha az alábbi csak újjászervezés?"

Csak akkor megszorítás, ha az MSZP-nek jut eszébe ilyesmi. Ha a Fidesz teszi, akkor reform :)

2011. szept. 6. 20:25
 7/15 Alv!n ***** válasza:
82%

Ne akard megtudni.

2026-ban is az mszp 8 évére hivatkoznak majd.

2011. szept. 6. 21:04
 8/15 anonim ***** válasza:
76%
Köcsög O.V.!!! Nála már csak az köcsögebb aki megszavazta! Sorban jelenti be a megszorításokat. Már akkor betelt a pohár amikor a nyugdíjamat elvette a gec1je mert kell az államadósságot kifizetni. Ja hogy nem nőne az adósság, ha normális költségvetést csinálnának. Végül is Viktor is csak havi 1,5 millát akaszt le azért hogy még jobban megszorítsa a magyart! Meg lakást kapott rászorultsági alapon. Összesen több mint 100 millát zsebelt be puszira az államtól de őt nem fogják meg, mert ő megteheti.
2011. szept. 6. 21:12
 9/15 anonim ***** válasza:
11%
fúú de sok itt az mszps -.-" ők tették tönkre az országot most meg csomóan itt bőgnek Gyurcsány Fegyenc miatt hogy jöjjön vissza és még jobban lopja ki az emberek szép. Gratulálok az ilyen embereknek de ezzel csak magukat minősítik (Y)
2011. szept. 6. 21:37
 10/15 anonim ***** válasza:
66%

"50 %-kal emelik a játékadót"

Nem kötelező játszani, az ember élete végéig megvan szerencsejáték nélkül.

"7 %-kal a dohánytermékek"

Kevés.

"5-tel az alkoholos termékek"

Kevés!

"50-nel az aromázott szeszesitalok jövedéki adóját"

Ez nem is tudom mi, talán az ilyen Baacrdi Breezer és tsai? Szintén simán elvan az ember nélkülük.

"a gázolajét 97 forintról 110 forintra"

Ismét köszönöm, hogy nem hagytam magam rávenni a dízel autóra (egy hete vettem autót)...

2011. szept. 6. 22:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!