Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Vona olyan parlamentet akar,...

Vona olyan parlamentet akar, ahova határon túli magyarok is delegálnak képviselőket. Nem túlzás ez?

Figyelt kérdés

alsó és felsőházi parlamentet akar, és a felsőházban lennének a határon túli magyar képviselők.

ezzel mindkét oldalnak ártanának. Mo.-nak hogy olyanok döntenetek róla akik nem itt élnek, a külföldi magyaroknak akiknek semmivel sem lesz jobb, ha itt döntenek.

[link]

2010. márc. 24. 14:49
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
5%

"De legalábbis van annyi joguk beleszólni az ország ügyeibe"

Magyarországon a magyar állampolgárnak van joga dönteni aki itt fizet adót te szerencsétlen!

2010. márc. 24. 15:42
 12/44 anonim ***** válasza:

15:42

És most kiszedtél egy félmondatot és okoskodsz. A mondatom így fejeződött be:

"mint egy olyan magyar állampolgárnak, aki már évek óta kinn él."

Aki kinn él, ott dolgozik, oda adózik, viszont magyar állampolgár, azzal mi a helyzet?

2010. márc. 24. 15:51
 13/44 anonim ***** válasza:
94%
Sőt tovább megyek. Van egy szlovákiai magyar barátom. Magyarországon laki, itt vásárol, itt tanul, itt dolgozik, viszont nem magyar állampolgár. Miért ne szólhatna bele?
2010. márc. 24. 15:54
 14/44 anonim ***** válasza:
91%
Nem, és ezt eddig is így kellett volna kötelezően előírni.
2010. márc. 24. 15:55
 15/44 anonim ***** válasza:
84%
Javaslom a 68% os hozzászóló kivégzését.
2010. márc. 24. 15:58
 16/44 anonim ***** válasza:
91%
ma 15:58 támogatom.
2010. márc. 24. 16:00
 17/44 anonim ***** válasza:
91%
Amíg egy ország irányítása és működése hatással van az állampolgáraira és az állampolgári jogok és kötelességek vonatkoznak rá, addig szerintem nem túlzás, sőt eddig is így kellett volna lennie.
2010. márc. 24. 16:01
 18/44 anonim ***** válasza:
Kösz 16:00 :))
2010. márc. 24. 16:02
 19/44 anonim ***** válasza:
94%

A javaslat elfogadva. A célszemély exterminálása az elkövetkezendő 24 órában bekövetkezik.

Have a nice day :)

2010. márc. 24. 16:03
 20/44 anonim ***** válasza:
6%

De jó, én is Jobbikos vagyok, elmondtam a véleményem, erre hülye és demagóg vagyok. Francért kéne ez a hülyeség? Ez Vona egyik a kevés hülye ötlete közül, nem gondolhatják ezt komolyan, hogy külföldi állampolgárok döntenek az itteni dolgokról. Mondhatja az egy román is, hogy vazze én magyar vagyok és lám máris van szavazati joga.

Kérem ne csavarjuk jobban már ezt a bürokráciát, eddig nem parlament csökkentést akartak?

2010. márc. 24. 16:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!