Lemondatnád azokat a FIDESZ-es képviselőket (Szabó Zsolt, Papcsák Ferenc), akik jogtalanul vettek fel 500-600 ezer forintos költségtérítéseket?
Szerintem inkább visszamenőlegesen fizessék vissza :)
Ja, és ha lehet, ne a pártkasszába.
Szerintem ha jogtalanul vették fel akkor az sikkasztásnak számít.Mit kapna egy átlag polgár sikkasztásért?Minimum 2 évet és az összeg visszafizetését.Ez lenne a megoldás.
dubiis libertas-nak
Akkor kin spóroljunk?Még egy bőrt nem tudunk lehúzni a kisemberről.
19:34
Hát ha már a képviselőinken nem lehetne (bár speciel én sem értem miért), akkor például az új SS, vagy inkább Gestapon (akik nem értenék a Terrorelhárítási központról van szó) bőven lehetne. Ugye ők most kaptak újabb 800 millió Forintot arra, hogy jobban megvédhessék Pintért és Orbánt (bár nem értem miért, ha az ország 2/3-a velük van :) ). Feltételezem, kevesen tudják, hogy a Pest megyei önkormányzat pont ugyanennyivel tartozik a konyháknak, ami miatt nem kapnak a kisiskolások ebédet. Ha már mindenképp el kell költeni azt a 800 milliót (spórolós kormány), akkor te is az előbbit választanád?
A válasz írója 67%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:40
Hidd el én is a kisiskolások étkeztetését támogatnám.
Le velük!
Nekem is vannak költségeim, azt ki téríti meg?!
A válasz írója 46%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:27
Ne a képviselőinken akarjunk spórolni :DDDDD Mondd, te teljesen degenerált vagy?
Egy fostos Magyarországon, ahol van 10 milliónyi rabszolga eltartunk 386 -többségében naplopó- képviselőt. Az egész amerikai szenátusban, kongresszusban, stb. nem dolgoznak ennyien, te liberális váladék, te genny.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!