Sokan miért úgy állítják be a liberalizmust, mintha az egy gazdasági rendszer lenne?
Amiről ők beszélnek az a vadkapitalizmus,ami most a világban zajlik.
Ami miatt egyre szegényednek el az emberek,háborúk vannak,stb.
Európában a konzervatív pártok irányítanak és ők akarnak egyre gazdagabbak lenni.
Majd,ha lesz egy klímaváltozás,és a feketék megindulnak Afrikából,akkor is az is az ő hibájuk lesz,mert a fejlett nyugati társadalom miatt menekülni kényszerülnek a saját élőhelyükről?
"Erre azt kell mondanom, hogy vagy kamu diplomája van, vagy pedig olyan ostoba, hogy nem tudja mennyit ér és nem képes ezért tenni. Egy bolti feltöltő 8 általános + 2 év gazdaságival többet kap. Ha ennyit sem ér a diplomája, minek ment felsőoktatásba?
"
Nem vállalta el ezt az állást.
Kamudiploma.
Ja igen,5 évet tanult.Mesterképzést is elvégezte.
Szerintem te azt sem tudod mi fán terem a felsőoktatás.
Végül egy 130 nettót fizető állást talált magának,amiből nagyon nehezen kitud fizetni egy albérletet.
De külön,saját életet nem tud kezdeni,lakótárssal lakik.
25 éves.
"Szerintem te azt sem tudod mi fán terem a felsőoktatás."
Gondoltam, hogy szerinted így van. Mivel te mindenkit lenézel - a válaszaidból is ezt lehet kiolvasni.
Nekem nem kell igazolnom, hogy ki vagyok. Aki mesterszakon 130 nettót keres, az nem tudja, mennyit ér. Nálunk eleve, ha nem csinál semmit a cégnél, csak egy mesterszakja van, akkor az 95bruttó, és ez után jön a pozícióért járó pénzösszeg, ami 200 alatt sosem kezdődik el.
Te ne is érdemled meg a kedvességet, de az ismerősödnek mond meg, hogy sürgősen nézzen szét professional.hu-n és keressen második állást, ahogy meglesz a 1.5 év gyakorlata, és húzzon el egy normális munkahelyre, mert kizsákmányolják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!