Te miért utálod a liberalizmust? Biztos, hogy eleget tudsz róla ahhoz, hogy joggal utáld?
Nem a liberalizmussal ellenszenvezek, hanem a magukat liberális politikusnak való emberek által képviselt politikai irányzattal és viselkedéssel.
De a személyes szabadságot, a döntés szabadságát - ami a hagyományos értelemben vett liberalizmus egyik alaptétele - nagyon fontosnak tartom.
Nem utálom a liberalizmust. Ezt a mai, elkorcsosult formáját viszont nem sokra tartom, amelyben bizonyos témákról nem szabad beszélni, kötelező véleménykörök vannak, kötelező a pozitív diszkrimináció, és egyéb baromságok.
Semmi köze a liberalizmushoz, csak takaróznak ezzel a fogalommal, ami önmagában jól hangzik.
Egy bizonyos szintig van ma liberalizmus (kb. a magánéleted szintje), azután véleményfasizmus van (a kisebbség ráerőlteti a véleményét és világnézetét a többségre).
Már megint a szavak.
Ha én azt mondom, hogy az ég piros, attól még az ég kék.
A liberálisok szabadságot mondanak, szabadosságot adnak.
Nekem csupán annyi elég, hogy be akarják fogadni a migránsokat. Ez két nagy dolgot árul el, hogy borzalmasan sötétek, és másrészt nagyon tájékozatlanok!
Tájékozatlanok, mert a migránsok nem is akarnak itt maradni. Emlékezzetek a Bicskei örjöngésre, élelmiszer dobálásra, vagy amikor Győr-nél verekedés, dulakodás, egymás taposása volt, amikor leszállítottál őket egy Münchenbe tartó railjet-ről. Vagy az, hogy Bp.-n vandálkodtak és szétszarták a II. János Pál pápa teret.
Nincs bennük egy szemernyi tisztelet sem, hogy ez itt Magyarország? Örüljenek, hogy itt lehetnek illegálisan és még nem lőtték szét a fejüket. Elismerem, hogy nem olyan gazdag mint nyugat, de én se verem szét Ausztriát mert Svájc még jobb, még gazdagabb a szoc háló, és a bérek...
Ha 1848-at írnánk, akkor én is "liberális" lennék.
De, most 2015-ben teljesen ellene vagyok.
A 48-as liberalizmus nem volt hazaellenes, hanem éppen az ellentéte volt.
A mai liberalizmus hazaellenes, világállamban dolgozik.
A mai liberalizmus a lokális multikulturalizmust támogatja, az államalapító nép/népek kárára.(Afrikaiak, arabok betelepítése Európába....stb)
A multikulturalizmus, globális szinten jó.Amikor elmész mondjuk Kínába vagy Indiába, akkor megismerkedhetsz egy teljesen más kultúrával, helyi sajátosságokkal.
A lokális multikulturalizmus pedig az, hogy Szudánt akarod importálni Malmöbe, vagy Szíriát Budapestre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!