Miért csak az a magyar, aki heteroszexuális?
20:28-as, ha ezt nekem írtad: pedig direkt vigyázta, hiszen "rasszista heterók"at írtam, nem simán heterókat.
utolsónak pedig: álomvilágban él
20:29-es vagyok.
Hidd el nem élek álomvilágban, nagyon sokan gondolkodnak úgy, mint én. A környezetemben a "legrasszistább" is... Kifejtenéd mire értetted az álomvilágot? Egyébként is, a melegeket nem szívlelő emberek nem rasszisták, legfeljebb homofóbok. Fordított esetben pedig heterofóbok. Mert igen, létezik ez a jelenség (rám már nem egyszer mondták a melegek, hogy "fujj, milyen undorító vagyok, hogy heteró vagyok"). Ez is egy véglet.
Erre: " A többségi társadalom teljesen toleráns azokkal a melegekkel szemben, akik a magánéletüket négy fal között tartják."
Ilyet pedig nem mondhatsz, hogy "többségi társadalom" ilyet senki sem mondhat, de mivel te nem élsz köztük, nem vagy meleg, nem tudhatod milyen is az.
"Ilyet pedig nem mondhatsz, hogy "többségi társadalom" ilyet senki sem mondhat, de mivel te nem élsz köztük, nem vagy meleg, nem tudhatod milyen is az."
Szerintem pedig mondhatok ilyet. Bár nem vagyok meleg, ugyanúgy élek párkapcsolatban, és azt sosem viszem ki a négy fal közül. vagy szerinted egy párkapcsolat az utcára való? Szerintem nem. Azért hívják magánéletnek, mert csak arra a 2 személyre tartozik.
"hol? ne légy nevetséges. hol halottál olyat, hogy egy homoszexuális megvert egy heterot a nemi identitása miatt?"
Mint ahogy a platókon vonagló csőcseléket sem azért püffölik meg, mert melegek, hanem azért mert botrányosan viselkednek. Egyébként ha a melegek annyira toleránsak, akkor nem ismételgetnék mint a gép, hogy minden hetero bunkó és nem tolerálnak senkit. Arra való a 4 fal, hogy aközött perverzkedjen és deviánskodjon mindenki, és nem a nagyközönség orra előtt. Normálisan kell viselkednie mindkét oldalnak. Ugyanúgy cseszegetik egyébként a heterókat is, ha a rendőrbá' rajtakapja őket félreérthetetlen helyzetben. Nem kéne erőltetni egyébként ezt a minden hetero "rasszista és bunkó" szöveget, mert ilyen alapon minden meleg pedofil barom lehetne, nem gondolod?
(nem olvastam az előző hozzászólásokat)
Már bocsánat, de felháborítónak találom, hogy ma Magyarországon(és akárhol a világon, de az annyira nem érdekel), százmilliókat költenek arra, hogy a genetikailag hibás(bocs, nemtudom kedvesebben leírni) felvonuljanak, provokáljanak az utcán, lezárva miattuk több utat is, ráadásul az én és (többségében) heteroszexuális emberek pénzéből...
Mellesleg San Francisco-ban is nyilvános orgia lett a melegfelvonuláson, helyben leszopták egymást a buz!k, az kéne nektek is hm? Fent van neten képekkel meg lehet nézni aki nem hiszi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!