Miért csak az a magyar, aki heteroszexuális?
Figyelt kérdés
Elgondolkodtató, hogy a hozzászólásokban nem egyszer találkoztam olyan kifejezésekkel, hogy a kormány csak a cigányok, melegek és a zsidók érdekeit nézi... a zsidókat és a cigányokat értem, de miért kell a nemzetiséget szexuális hovatartozáshoz kötni?2010. márc. 22. 18:42
1/50 anonim válasza:
Mert egy b.zi nem lehet értékes alap a társadalomhoz. Az nem tudja fenntartani, továbbvinni a vérvonalat.
2/50 anonim válasza:
Király András exjobbik szóvivő és jobbik tag, meleg.
és ő "nagymagyar jobbikos" vallja magát.
3/50 anonim válasza:
Király András nem meleg csak leotózkodott pár b.zeránssal
4/50 anonim válasza:
Király András nem meleg. Azokat a képeket egy torontói egyetemi előadáshoz készítette. Azt a "társadalmi csoportot" csak ilyen úton-módon lehet bemutatni. (Mert ez volt a téma.)
5/50 anonim válasza:
6/50 anonim válasza:
A bu*i is lehet magyar csak éppen nem a legnormálisabb fajta...s a bu*ik gondolom SZDSZesek, ami támogatja a cigánybűnözést. Értem?
7/50 anonim válasza:
Ha választani kéne 100 inkább meleg szomszédom legyen, mint cigány.
8/50 anonim válasza:
Ez Görögország. Méghozzá 1000éves "magánéleti" videó.
9/50 anonim válasza:
Személyes tapasztalatokat és nem közvéleményt mondok, ezt előre leszögezem!
- Aki nem heteroszexuális, tehát leszbikus vagy homoszexuális vagy bármilyen más perverziója van (pedofil, zoofil, nekrofil, stb.) az általában liberális is. Csak olyan meleggel találkoztam aki büszkén feszített a Jamaica-s vagy USA-s pólójában, büszkén hordta a cannbis-os övet, és telibesz.rta a magyarságot. Tehát ők nem nevezhetők magyarnak.
Magyarnak lenni nem a szó, a név, az ősök, az élet... magyarrá csak a szív tesz és a lélek!
18 / L
10/50 anonim válasza:
ki nem sz@rja le Király Andrást?amúgy elég körülnézni mennyi pozitív diszkrimináció van a kisebbségek javára az ÁTLAG magyarral szemben,ezzel van tele a töke mindenkinek.amúgy mindenki magyar aki itt született,vagy felvette a magyar állampolgárságot.az elcstolt területeken élő magyaroknak meg külön tisztelet,hogy a nehézségeik ellenére kitartanak a magyarságuk mellett!szóval semmi értelme,hogy csak a heteró magyar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!