Miért csak az a magyar, aki heteroszexuális?
"Nem hiszem, hogy aki a magyarságára büszke, már radikális is."
Mint mondtam, az az, aki mindenki másnál jobbnak tartja a magyart, és lenézi a nem magyart. Aki kulturáltan magyarkodik, és nem nézi le a nem magyart, azzal semmi baj nincs.
"Pedig hosszú belső monológ végkifejlete volt, azt hiszem ez a gondolkodás kategóriába sorolható."
Kétsgékívül, amennyiben az valóban megtörtént. Ám miután ennek nem adtad jelét, csak abból lehetett kiindulni, amit leírtál, abból pedig ez egyáltalán nem látszott.
"Ki beszél erőszakról? Én a nemtetszésem nyilvánítom ki és nem beszélek a többezres tömeg nevében."
Akkor meg mi a gond? Mint mondtam, ha nem inged, ne vedd magadra.
"Én is, a szüleim is, a barátaim és az ismerőseim is adót fizetnek, mégsem mosolyog rájuk senki ezért. (Ja igen, átlag-szürke pórnép vagyunk, heterok)"
Legközelebb majd kiteszek neked egy "Vigyázat, irónia!" táblát. :)
"Itt nem arról van szó, hogy aki b.zi hülye, aki hetero az remek ember."
Én is csak ezt mondom.
"MEllesleg én jártam már árvaházban, kétszer is. 80% roma. De ez egy másik téma, most már tényleg újnyilas náci leszek."
Ha gondolod - a te dolgod. Én továbbra se nevezlek semminek.
A roma arány pedig csak annyiból igen különös, hogy romáéknál ha nem tévedek, épp a minél nagyobb család a "sikk", és minél több a gyerek, annál több pénzt lehet az államból is fejni, tehát legalábbis furcsa, hogyan kerül egy roma gyerek árvaházba. De mindegy, te jártál ott, ha te ezt láttad, biztos így van. Csak különös.
"-Igen, kiállt mellettük. Mégsem várhatod el, hogy az egész jobbikot megvédjem."
Nem is várom, miért várnám el? Csak válaszoltam arra a megállapításodra, miszerint nem vállalnak közösséget az idiótákkal.
"Szívesen íram volna privátban, de erre nem volt mód."
Ez tényleg fura, mert engedélyezve van a beállításaimnál a privát üzi.
"A vitát az én részemről befejeztem, mielőtt igazán elkezdhettük volna, azonban továbbra is készségesen figyelem a kérdéshez érkező válaszokat és igen, a lepontozások ellenére is reagálni fogok."
Én még eddig senkit nem ponzotam le. Engem már annál többen.
A roma arány pedig csak annyiból igen különös, hogy romáéknál ha nem tévedek, épp a minél nagyobb család a "sikk", és minél több a gyerek, annál több pénzt lehet az államból is fejni, tehát legalábbis furcsa, hogyan kerül egy roma gyerek árvaházba. De mindegy, te jártál ott, ha te ezt láttad, biztos így van. Csak különös.
-Már csak erre reflektálnék. Ez engem is, pont ezért döbbentett meg, mivel rengetegen vannak, nagy a szórás is, vannak olyanok, akiknek mégsem kell a gyerek (túl fiatal, van elég pénze, mittudomén') persze vannak magyar kisfiúk és kislányok is, szomorú.
Nos, örültem. Szia.
"Már csak erre reflektálnék. Ez engem is, pont ezért döbbentett meg, mivel rengetegen vannak, nagy a szórás is, vannak olyanok, akiknek mégsem kell a gyerek (túl fiatal, van elég pénze, mittudomén') persze vannak magyar kisfiúk és kislányok is, szomorú."
Az, ezért is lenne jó, ha minél többen fogadnának be legalább csak egy árvát. Főleg most, hogy heteken belül újra visszatér a "Három gyerek, három szoba, négy kerék" divatja - és egyébként is, persze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!