Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért csak az a magyar, aki...

Miért csak az a magyar, aki heteroszexuális?

Figyelt kérdés
Elgondolkodtató, hogy a hozzászólásokban nem egyszer találkoztam olyan kifejezésekkel, hogy a kormány csak a cigányok, melegek és a zsidók érdekeit nézi... a zsidókat és a cigányokat értem, de miért kell a nemzetiséget szexuális hovatartozáshoz kötni?
2010. márc. 22. 18:42
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
76%
te is b.zi vagy, vagy mért félted őket???
2010. márc. 22. 19:30
 22/50 anonim ***** válasza:
90%

Ha Amerika befogadja őket, menjenek (menjetek!) , ha "nem olyan egyszerű" , akkor minek a parádé? Amíg nem volt felvonulás nem volt tömeghisztéria sem.

Ne vegyen fel Magyarországos pólót, az színtiszta megtévesztés volna :)

18/L (bár úgyis tudjátok,hogy én vagyok he-he)

2010. márc. 22. 19:30
 23/50 anonim ***** válasza:
59%

Csillagom (ha már becézgetjük egymást) :) a meleg felvonulásban még egyet is értek veled, de 18 évesként, elég szűk a gondolkodásmódod.

A B. parádé igaz mindenkié volt, de főleg hetero emberek vonaglottak gagyi cuccokban, gagyi zenére.

2010. márc. 22. 19:33
 24/50 anonim ***** válasza:
Nem kell melegnek lenni ahhoz, hogy ne utáljam őket. Egyszerűen túlléptem a dolgon, nem érdekel ki kihez vonzódik. A konszolidált melegekkel az egyáltalán nincs baj.
2010. márc. 22. 19:36
 25/50 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy beszűkült lennék, nyilván vannak idősebbek, akik biztosabbak a dolgukban. Semmi kétségem efelől, sőt, még a Budapest parádét sem védelmezem, az is ugyanilyen gusztustalan volt, de a téma most nem ez.
2010. márc. 22. 19:36
 26/50 anonim ***** válasza:
23%

"-Ki beszél radikalizmusról ? Magyarok vagyunk és nemzetiek, ezért már radikálisak is? Gondolkozó, értelmiségiek alkotják a köreinket, orvosok, ügyvédek és tanárok. Te általánosítasz, nem ez az a bizonyos bűn, amit felrósz a nemzeti érzelmű embereknek?!"

Nemzeti radikális az, aki a magyarságot mindenek fölé helyezi, azt mindennél és mindenkinél jobbnak, fontosabbnak és kiválóbbnak tartja.

Mondtam én rólad egy szóval is, hogy te az vagy? Vagy bárki másról? Aki az, az ezt általában tudja is magáról (bár van olyan is, aki nem), de akinek meg nem inge, az miért veszi magára?

"-Mi a tanulság, hogy ne évente egyszer, hanem hatszor legyen melegfelvonulás?!"

Tessék... Továbbra se jelentek ki rólad semmit, de ez a megnyilvánulásod bizony igen sokmindenről tanúskodik, de sajna gondolkodásról még véletlenül sem. Így meg nemigen van miről beszélni.

"A gond a feltűnési viszketegésgben szenvedő büszkeségekkel van."

Ebben legalább egyetértünk. De még az ő problémájukat sem lehet megoldani erőszakkal, mert akkor csak annál inkább dacoskodnak és parádéznak. Értelmesen el kell magyarázni nekik, hogy miért hülyeség, amit csinálnak - mindennemű fenyegetés nélkül. Ez jóval sikeresélyesebb megközelítés lenne.

"-Tapsoljak, amiért egy meleg is adót fizet, ahogy mindenki más? Nahát! Ez igen! Még szép..."

Ma Mo.-n mindenki tapsot érdemel, aki hajlandó erre.

De egyébként ezzel csak azt mutattam meg, miért mond hülyeséget az, aki a melegeket értéktelen és hasznavehetetlen társadalom szemetének kiáltja ki. Te így tettél? Nem? Akkor min vagy felháborodva? Ha nem inged, miért veszed magadra?

"-Fanyalgás? Igen, jobb szeretnek a nők saját gyermeket nevelni, szőrnyű, ugye?"

Valahogy pedig mégis keletkeznek árvák... akiket pedig szintén minden kétséget kizáróan nők szültek... érdekes, nemde?

"- Ez is egy olyan dolog, mint a homoszexualitás. Vannak akik feltűnési viszketegségben szenvednek és vannak akikről meg sem mondanád...ugye,hogy az érmének két oldala van ?"

No, még valamiben egyetértünk, helyes.

"Ezek nem akarnak parlamentbe kerülni, a parlamentbe a jobbik akar kerülni, nem az aki múlthéten elgyújtott egy kukát."

A Jobbik teljes mellszélességgel kiállt a randalírozók mellett, plusz Budaházyt is ki akarták hozni, ha nem tévedek.

2010. márc. 22. 19:38
 27/50 A kérdező kommentje:
nem a tömeghisztériára gondolok, hanem a különféle "bánásmódra", ahogy velük bánnak a mindennapi életben. nem véletlen, hogy nem egy homoszexuális, legyen az akár meleg vagy lezbikus lesz öngyilkos.
2010. márc. 22. 19:39
 28/50 anonim ***** válasza:
65%
igen? pedig én ugy vettem észre h lassan divat b.zinak lenni (ugy látom te is a vagy, kérdezö...)
2010. márc. 22. 19:40
 29/50 anonim ***** válasza:
19:39: Pl. téged milyen atrocitás ért?
2010. márc. 22. 19:42
 30/50 anonim ***** válasza:
90%

Nemzeti radikális az, aki a magyarságot mindenek fölé helyezi, azt mindennél és mindenkinél jobbnak, fontosabbnak és kiválóbbnak tartja.

Mondtam én rólad egy szóval is, hogy te az vagy? Vagy bárki másról? Aki az, az ezt általában tudja is magáról (bár van olyan is, aki nem), de akinek meg nem inge, az miért veszi magára?

-Nem hiszem, hogy aki a magyarságára büszke, már radikális is. Témában közeli példa: Amerika. Amerikában szinte minden házon kint van a zászló, mégsem titulálja őket senki csőcseléknek, ha én kiteszek egy zászlót, akkor kirekesztő leszek és fasiszta, náci, jobbikos, újnyilas satöbbi. Mindegy, nem tekergek el nagyon a témától.

Tessék... Továbbra se jelentek ki rólad semmit, de ez a megnyilvánulásod bizony igen sokmindenről tanúskodik, de sajna gondolkodásról még véletlenül sem. Így meg nemigen van miről beszélni.

- Pedig hosszú belső monológ végkifejlete volt, azt hiszem ez a gondolkodás kategóriába sorolható.

Ebben legalább egyetértünk. De még az ő problémájukat sem lehet megoldani erőszakkal, mert akkor csak annál inkább dacoskodnak és parádéznak. Értelmesen el kell magyarázni nekik, hogy miért hülyeség, amit csinálnak - mindennemű fenyegetés nélkül. Ez jóval sikeresélyesebb megközelítés lenne.

-Ki beszél erőszakról? Én a nemtetszésem nyilvánítom ki és nem beszélek a többezres tömeg nevében.

Ma Mo.-n mindenki tapsot érdemel, aki hajlandó erre.

De egyébként ezzel csak azt mutattam meg, miért mond hülyeséget az, aki a melegeket értéktelen és hasznavehetetlen társadalom szemetének kiáltja ki. Te így tettél? Nem? Akkor min vagy felháborodva? Ha nem inged, miért veszed magadra?

-Azzal senki nem fog kitűnni a társadalomból, hogy adót fizet. ( gondolok itt ugye a melegekre, hogy ne forgasd ki a szavaim) Én is, a szüleim is, a barátaim és az ismerőseim is adót fizetnek, mégsem mosolyog rájuk senki ezért. (Ja igen, átlag-szürke pórnép vagyunk, heterok)

Valahogy pedig mégis keletkeznek árvák... akiket pedig szintén minden kétséget kizáróan nők szültek... érdekes, nemde?

-Persze, a heterok közt is van hasznavehetetlen, vagy egyszerűen hülye. Nyilván... Itt nem arról van szó, hogy aki b.zi hülye, aki hetero az remek ember. Jézusom, ennyire félreérthető voltam? MEllesleg én jártam már árvaházban, kétszer is. 80% roma. De ez egy másik téma, most már tényleg újnyilas náci leszek.

A Jobbik teljes mellszélességgel kiállt a randalírozók mellett, plusz Budaházyt is ki akarták hozni, ha nem tévedek.

-Igen, kiállt mellettük. Mégsem várhatod el, hogy az egész jobbikot megvédjem. Mellesleg csak Morvai állt ki Budaházyért, a többi nem és tegnap közölték, hogy Budaházy börtönben marad, mert az ajánlószelvények nem gyűltek össze. (illetve 150 közülük elköltözött, vagy meghalt. röhög a vakbelem)

Szívesen íram volna privátban, de erre nem volt mód. A vitát az én részemről befejeztem, mielőtt igazán elkezdhettük volna, azonban továbbra is készségesen figyelem a kérdéshez érkező válaszokat és igen, a lepontozások ellenére is reagálni fogok.

2010. márc. 22. 19:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!