Mennyire van előnyben ebben az országban akinek a születési helye Budapest?
"Előttem szólónak igaza van. Azonban azt is hozzá kell tenni, hogy Budapesten rossz a levegő, nehézkes a közlekedés, rengetegszer van dugó, torlódás, nagy a tömeg és rossza közbiztonság. Gyereket nevelni jobb vidéken. A vidéki megyei jogú városokat a fentiekben leírtak miatt én többre tartom."
Ez nem teljesen van így.
-Jó levegő akad a budai hegyekben, meg a pesti kertvárosokban is. Gyereknevelés szempontjából is ideálisak ezek a helyek, tehát attól függ hogy a város melyik részén laksz.
-Közbiztonság szempontjából nincs igazad, rengeteg vidéki városban sokkal rosszabb a helyzet!
-A közlekedés hogy rossz-e... Szinte az összes autópálya és vasút Budapestre tart, ami nagy előny. A várost meg éjszaka és napközben is rendszeresen közlekedő járatokkal behálózza a BKV. A dugókkal kapcsolatban viszont igazad van.
A kérdésre válaszolva:
Előttem megválaszolták hogy miért igen, de ezen kár idegeskedni, mivel változtatni nem tudsz. Hálózati matematikában van egy olyan elv hogy "a gazdag egyre gazdagabb lesz", tehát az lenne kvázi a furcsa, ha fordítva lenne.
Egy felcsútihoz képest a kanyarban sincs. Az a milliárdos gázszerelők hazája.
Igazi földi mennyország. :-)
Viccesek vagytok, azt írjátok, igaz, hogy van dugó, de a közlekedés jó. Ha nem tűnt volna fel, azt írtam: nehézkes a közlekedés, sok a dugó. Éppen a sok dugó miatt nehézkes a közlekedés. Autóval járok már elég régóta, nem a buszközlekedésre gondolok. És azt még nem is írtam, hogy parkolóhelyet is elég nehéz találni.
Valóban vannak Budán összesen két kerületben szép környezetben lévő lakóházak, azonban, ha a munkahelyed nem 2 utcával van odébb, akkor utazhatsz egy órát a munkahelyedre és még egy órát haza. Ez a rossz Pesten, éltem ott, tudom, hogy az emberek nagyon nagy többségének az élete a munkahelyen és a dugóban zajlik. Ehhez képest ezerszer jobb hely pl. Székesfehérvár, vagy Győr.
de miért kell mindig a legrosszabb megyékkel példázni? Ha valaki Győr-Moson-Soproni faluban örököl valamit, az már mindjárt jobb, mint egy szabolcsi falu.
Én ott lakom az osztrák határnál egy kis városban, és igen sajnos igazad van, utolsó, mert mindenhol csak Budapest van. Magyarország=Budapest. Ez van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!