Mit gondoltok: erőteljesebben fejlődik Budapest 2010 óta, mint azelőtt?
új villamos vonalak, elkészült a metró, Tüskecsarnok, Várkert-bazár, az új Szél Kálmán tér is hamarosan elkészül, és még egy csomó minden.
sztm sokkal többet fejlődik, mint régen.
az MSZP alatt szinte csak egy helyben állt minden, meg amit a BKV-val is csináltak az MSZP-s korrupt politikusok...az már önmagában megért egy misét.
ma 16:45
A metró megépülésén nevettem a legnagyobbat XD
Hány évig épült az a szerencsétlen metró? Hány évig próbálta a Fidesz megakadályozni, hogy tovább tudjon épülni? Mindig amellett kampányoltak, hogy fel kéne függeszteni az építkezést.. Utána az utolsó simításokat megcsináltatták és büszkén átadták mint a saját művük XD
67%-os nem értem mit vergődsz?
a Várkert-bazárt szakaszosan építik, és a helyreállított reneszánsz kori kertet és a vadonatúj homlokzatot és a mélygarázst adták át először.
nem értem mi ebben olyan vicces ":D :D" ?
vagy csak nagyot akartál mondani, közbe mégse jött össze, na látod ezt már inkább elhiszem.
# 2/7 Időpont ma 16:45
Gondolom azt elfelejtetted, hogy a fityisz-kdmp akadályozott meg bármilyen fejlesztési hitelt és támogatást Budapestnek... :-)
fejlődött...
Átkeresztelt közterületek, felújított Puskás Stadion, használt, elöregetett csuklós MAN trolibuszok, új villamosok és trolik, Metró botrány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!