Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a baj a Jobbikkal?

Mi a baj a Jobbikkal?

Figyelt kérdés

Csak érveket kérek, aminek van alapja, logikája, és nem amolyan csak mert szerintem?

Itt a biblia hozzá!

[link]

2010. márc. 22. 08:59
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
17%

"Vagy úgyis ez a probléma?"

Szerintem eljutottunk egy újabb tanulsághoz: ez is baj a Jobbikkal. Nem lehet velük vitatkozni, mert képtelenek rá. Érvek helyett kioktatnak, minősítenek és vagdalkoznak.

2010. márc. 22. 10:42
 42/47 anonim ***** válasza:
34%
Rásszistá
2010. márc. 22. 10:46
 43/47 anonim ***** válasza:
Ne haragudj 66%-os, de elképzelhető, hogy azért nem válaszol senki, mert valójában nem is kérdeztél semmit? Amúgy nem írsz rosszakat, csak nem látom sehol a kérdőjelet.
2010. márc. 22. 10:49
 44/47 anonim ***** válasza:

én jobbikosként nagyon normálisan vitázom, és tettem ezt itt is idáig nemde? akkor pedig már mi ez a fenenagy általánosítás?

mellesleg egy tonna olyan mszp-ssel és fideszessel találkoztam már akikkel képtelenség beszélni.

mégse általánosítom le őket, mert tudom, hogy ez emberi tulajdonság.

én nem ragadok meg ott, hogy valakit CSAK azért ugassak le, mert jobbikos vagy mszp-s fideszes, stb.

mindenesetre elég gyenge ütőkártya a párttal szemben, hogy a szimpatizánsokkal nem lehet vitázni.

2010. márc. 22. 10:50
 45/47 anonim ***** válasza:

"Nem lehet velük vitatkozni, mert képtelenek rá. Érvek helyett kioktatnak, minősítenek és vagdalkoznak."

Most magadról beszélsz? Amúgy én meg azt látom, hogy ugyanazt az egy mondatot ismételgeted, kicsit átfogalmazva. Legalábbis a "vitaképtelenek" számomra egyenlő "nem lehet velük vitatkozni, mert képtelenek rá". Számodra?

Inkább ne válaszolj, mert úgyis csak "kioktatnál, minősítenél és vagdalkoznál":) Nem is rossz!:) Egyszerű, de tetszik:)

2010. márc. 22. 10:55
 46/47 A kérdező kommentje:

"Tanulj, és csak aztán okoskodj! Rád fér!"

Tipikus jobbikos válasz. Nem azt mondod, amit én, tehát hülye vagy. Na, ezért vagytok teljesen vitaképtelenek.

Majd ha elmondod a saját érveidet, és nem a hokedliről magyarázol felhúzott orral, esetleg beszélgethetünk, kisöcskös.

Igen tanulnod kellene, mert ami eddig tanítottak veled annak egy jelentős része ideológiai elferdítése a valós történelemnem. Lehet hogy megtanultál valamit, csak annak kevés köze van az igazsághoz!

2010. márc. 22. 11:00
 47/47 A kérdező kommentje:

A kérdező a 10:24-ben bevágta a Wikipedia linkeket, ahelyett, hogy vitába szállt volna a megállapításaimmal. Egyetlen érvet nem mondott, csak megpróbált kioktatni.

Szánalmas.

Minek vitatkozzam ismét az ideológiai nyálcsorgatásoddal!

Nincsenek benne tények csak személyes érzések, amiket a média feszít az agykérged alá!

Már válaszoltam nem régen ugyan ezekre az általad bemásol kérdésekre amit te úgy tekintesz hogy szellemi termék miközben nincs alapja.

De minek válaszoljak, hisz te nem válaszoltál viszont akkor sem.

2010. márc. 22. 11:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!