Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a baj a Jobbikkal?

Mi a baj a Jobbikkal?

Figyelt kérdés

Csak érveket kérek, aminek van alapja, logikája, és nem amolyan csak mert szerintem?

Itt a biblia hozzá!

[link]

2010. márc. 22. 08:59
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
50%

Semmi.

Egyébként nekem van Kisz-es,meg fideszes múltam is,mert akkoriban azt mondták az iskolában,aki nem lép be a KIsz-be,az nem fog érettségizni.

Na ezután jött a fidesz és azt mondta legyen szabadság a hallgatóknak...

Aztán felnőttem és rájöttem más dolgok is számítanak...

Viszont a mai napig bírom,hogy azok a melósgyerekek,akik a rendszerváltás után születtek simán ítélkeznek,holott fogalmuk nincs,hova kellett belépni az embernek,ha nem akart három műszakban melózni a gyárban.

2010. márc. 22. 09:33
 12/47 anonim ***** válasza:
34%

ma 09:17 és 09:27

Látom azért még vannak értelmes, normális emberek is ezen az oldalon!

2010. márc. 22. 09:38
 13/47 anonim ***** válasza:
50%
09:33, látom azért van aki nem csak nyomja a szokásos, unalmas főáramú média mantrát, hogy értelmesnek, felvilágosultnak és mérsékeltnek tűnjön, hanem gondolkodik is.
2010. márc. 22. 09:42
 14/47 anonim ***** válasza:
50%
Hát én is ezt mondom, már-már alktmányos rend megdöntési kísérletnek lehet nevezni több megnyilvánulásukat és mégis .... mégis itt vannak, mégis terjesztik a primitív gyűlölködő eszméiket, és akkor mi ez a félkatonai "hadsereg"? Én nem értem, hogy a frászba lehet ilyet csak úgy hagyni garázdálkodni egy jogállamban. Mintha teljes anarchia lenne itt.
2010. márc. 22. 09:42
 15/47 anonim ***** válasza:
43%

"- a nagyszámú primitív szavazótábora"

Ez az "érv" külön a kedvencem... Nevetséges.

2010. márc. 22. 09:43
 16/47 anonim ***** válasza:

09:33 én is láttam ilyen hozzászólást. A kisköcsög kommunistázott egy idősebb ember és nem volt hajlandó felfogni hogy csak egy út volt:

Kisdobos

Úttörő

KISZ

MSZMP

A munkahelyek többségében jutalmat, vagy előrelépést csak az várhatott aki párttag volt, párt meg csak egy volt..

2010. márc. 22. 09:43
 17/47 anonim ***** válasza:
14%
Így van, én is örülök azért pár értelmes embernek még itt az oldalon.
2010. márc. 22. 09:44
 18/47 anonim ***** válasza:
81%
A FIDESZ szavazótábora a primitív, közülük soknak nincs meg az általános iskolai végzettsége sem és az RTL club a kedvencük.
2010. márc. 22. 09:45
 19/47 anonim ***** válasza:
80%

"Én nem értem, hogy a frászba lehet ilyet csak úgy hagyni garázdálkodni egy jogállamban. Mintha teljes anarchia lenne itt."

Talán pont azért mert jogállamban élünk. Ha nem hagynák őket még ennyire sem békén "garázdálkodni", éppen az lenne az anarchia. Főleg ha mindezt csakúgy, a te és néhány hozzád hasonló, hangosan rettegő és/vagy "divat-fasiszta" kívánságára - mert neked mondjuk nem tetszik a ruhájuk.

2010. márc. 22. 09:48
 20/47 A kérdező kommentje:

Az, hogy pl. a szavazó bibliának nevezik a párt programját. Ráadásul úgy állítják be, mintha csak az alapján lehetne egy pártot megítélni, pedig ha csak azt nézném, akkor szinte minden párt ugynazt mondja.

Miért nem másoltad ki, azt ami nem tetszik neked?

Hogy tudjál csúsztatni és hazudozni, na ezért biblia!

Persze meglehet egy pártot a parlamentben meghozott döntései alapján is, de ha a 20 évet nézzük, akkor az minősíthetetlen! Nem ugyan azt mondja, csak ahoz a szövegértelmezett olvasásnak a birtokában kellene lenni.

A Jobbik programja a gyökereit ragadja meg a problémáinknak és arra ad racionális megoldást.

Persze ha valaki nem ismeri akkor sem idézni sem értékelni nem képes!

De hogy szerintem mi a baj vele? Néhány példa:

- a nagyszámú primitív szavazótábora

Primitív? Lehet hogy csak megértik amire te nem vagy képes!

- gyülöletkeltő retorikája

Mitől gyűlölködő? Attól hogy a bűnt határozottan elutasítja, és a bűnözés minden formáját erőteljesen támadja! A számomra nem gyűlölködő vagy erőszakos, nekem nincs mitől tartanom! Neked van? Mitől?

- a hiteltelen pártvezetője (lsd. Vona fideszes múltja)

Én is Fideszes voltam "aktivista" 1990 ota, és beláttam hogy semmivel nem jobb mint az MSZP, sőt teljesen azonos a hátterük és az érdekeik! Miért bűn az ha valaki okosodok és tapasztal?

- hiteltelen, ahogy kollektíven bűnösnek tituálják az elmúlt 20 év összes parlamenti pártját, amelyekből az egyiknek (Fidesz) Vona is tagja volt, a másikkal (MIÉP) pedig együtt indultak a váalsztáson, valamint több tagja ma a Jobbikot erősíti

Mi ebben a hihetetlen?

20 évet egy munkahelyen nem lehet úgy eltölteni, hogy nem látok hallok? Mindenki tudta a parlamentbe hogy mi is folyik, csak épp mindenki érdekelt volt hogy a mutyikat, a korrupciót, a háttér alkukat fenntartsák!

Mindenki bűnös, hiszen bűnösök közt cinkos aki hallgat!

De senkit nem akarnak hivatalos eljárás nélkül elítélni, viszont senki nem úszhatja meg az eljárást, akivel kapcsolatban felmerülnek aggályok! Mi ezzel a baj?

- "hagyományőrzés" gúnynéven egy félkatonai szervezetet hozott létre

Mindenhol a világon, örülnének egy ilyen szervezetnek.

Akik az aktuális problémákkal foglalkoznak ingyen és bérmentve. Semmi törvénysértőt nem csináltak, és nem is értem hogy mi miatt félkatonai? Hogy alakzatba vonul?

Bizonyos létszám felett, hogy ne legyen csürhe, ez elengedhetetlen!

- hogy ráakarják erőltetni a kereszténységet az emberekre

Na ezt honnan vetted?

A keresztény erkölcs és kultúra történelmi hatásainak, értékeinek, megismerését, ami a kultúr ember számára ismeret anyag. Hol olvastad hogy kötelező lesz vallásosnak lenni! Szerintem nem vagy ennyire ostoba, csak nincsenek valós érveid!

- hogy úgy állítják be, minthga a romákérdés volna váalsz minden problámára, pedig nagyon jól tudják, hogy ez sokkal összetettebb

El kellene olvasni a programot, és akkor ekkora ostobaságot nem írnál le. A cigánykérdést a 1970 évektől lehet datálni, mert már ott beépítette az akkori hatalom a fejlődés képtelen állapot magvát! Kizárólag a Jobbik nevezi meg az elmúlt 20 év helytelen romapolitikájának a holtvágányait. És csak a Jobbik ad rá konkrét válaszokat.

De ez elmondható a gazdaságra is, ami azért egy kicsivel átfogóbb kör!

- egyéb, irreaális és komolytalan elképzelések sokasága, amelyhez kevés a hely (pl. nyugdíjemelés a nagy semmiből)

Hol ígér a Jobbik nyugdíj emelést?

A Jobbik programja a gazdasági paradigmaváltás, és az abból következő gazdasági mechanizmusok minél tökéletesebb kihasználása, aminek a végén ott a szociális szféra fejlődési lehetősége.

Talán linkelned vagy másolnod kellene, mert amiket írsz az maga a tömény demagóg hazudozás aminek egy cm alapja nincs. A ki nem mondott szavakon lovaglás az egyetlen érved, ami egy vitában csak homokra épített, alaptalan légvár!

2010. márc. 22. 09:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!