Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a baj a Jobbikkal?

Mi a baj a Jobbikkal?

Figyelt kérdés

Csak érveket kérek, aminek van alapja, logikája, és nem amolyan csak mert szerintem?

Itt a biblia hozzá!

[link]

2010. márc. 22. 08:59
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
17%
Nekem miért nem válaszolsz?
2010. márc. 22. 09:53
 22/47 anonim ***** válasza:
42%

Ez igaz, a legtöbb jobbikos rühelli az RTL-t és a TV2-t, azért az már egy jó pont:) Igen rendesen megszokták tapsolni Vonát, amikor szóba hozza, hogy normális kereskedelmi televíziót akar, nem pedig ilyen kultúra romboló, hír torzító, manipulatív szennytévéket.

És most nem kell a valódi szélsőséges reakció: a normális, nem pedig kultúra romboló szennytévé, nem azt jelenti, hogy egész nap nacionalista propaganda menjen rajta:)

2010. márc. 22. 09:54
 23/47 anonim ***** válasza:
57%

Szerintem az a legnagyobb bajuk, hogy a Jobbik rávilágított az igazságra, az igazság pedig mint tudjuk szokott fájni.

Fáj nekik a gondolkodás, fáj nekik hogy nem minden úgy van ahogy azt évtizedeken keresztül mondták nekik a tévében (sőt!).

Fáj nekik, hogy ezek az új arcok már nem olyanok mint a megszokott régiek, men jelenik meg bennük a világ összes emberi gyarlósága, az összes hibája, nem olyanok akikkel a liberális embertípus azonosulni tudna.

És persze irigyek, hiszen Gyurcsánnyal neg Viktorral ellentétben Vona a semmiből csinálta meg magát, róla nem lehet elmondani, hogy "így bezzeg könnyű volt", ezt pedig sok irigy ember képtelen feldolgozni.

2010. márc. 22. 09:55
 24/47 A kérdező kommentje:

Szerintem a fő probléma az, hogy az "egy igazról" beszélnek, vagyis hogy csak az ő elképzelésük a helyes. Ez nem jó hozzáállás, mert túlzottan misztifikálja magát az egész pártalakulat; józanabbul kellene kérdéseket és válaszokat nyújtani a választók irányába.

Mutass alternatívát?

Mutass egy pártot aki a hibákra így rátapint, és ennyire részletes megoldásokat mutat!

Linkeld be a megoldásokat, és akkor nem lesz az egyetlen.

Nem beszélve arról az apróságról, hogy a 20 év azért már eleget bizonyított, ennél nagyobb bizonyíték nem létezik!

2010. márc. 22. 09:56
 25/47 anonim ***** válasza:
54%

"normális kereskedelmi televíziót akar, nem pedig ilyen kultúra romboló, hír torzító, manipulatív szennytévéket. "

Csináljon. Senki nem akadályozza meg benne. Sőt, lobbizzon, hogy ezek is jussanak el minden háztartásba. De megszüntetni egyes adókat csak azért, mert ezek őficsúrsága szemét csípik... na ezzel van a baj. Megjegyzem, én sem szeretem az RTL vagy a TV2 gagyi műsorait, de tisztában vagyok vele, hogy valakinek meg éppen ez tetszik. És én nem kötözném őket a székhez mondjuk egy színházi közvetítés elé, mert tudom, hogy az ilyesmi számukra felér egy kínzással. Egyszerű dolog az "élni és élni hagyni" elv, a jobbikosok számára mégis felfoghatatlan.

2010. márc. 22. 10:00
 26/47 anonim ***** válasza:
36%
Rohatt Jobbik ellenesek.
2010. márc. 22. 10:13
 27/47 anonim ***** válasza:
63%

kicsit furcsán fogod fel a dolgot utolsó. a két tv nagyon sokat enged meg magának, olyan hatása van ami az egyszerű emberekre nézve igenis káros.

ez ugyanaz, hogy miért tiltották be azoknak a kínai cukrok meg csokik forgalmazását? amikben tudod sok mérgező tejpor vagy mifene volt. Hisz be is mondhatták, hogy ez a-a ez káros, kedves szülők ne vegyétek, és akkor az okos szülők nem veszik. ugye?? igen, a mesében.

az emberek többsége szimplán hülye. nem fogja a káros szarokat nem megvenni vagy megnézni és abból tanulni. Szabályozni kell, legalábbis ha egy értelmes társadalmat akarunk létrehozni. Erre nem éppen jó a liberális eszme, hogy választási lehetőséget adunk és mindenki boldogul ahogy tud.

2010. márc. 22. 10:15
 28/47 anonim ***** válasza:
36%
utolsó előtti.
2010. márc. 22. 10:15
 29/47 anonim ***** válasza:

"Egyszerű dolog az "élni és élni hagyni" elv, a jobbikosok számára mégis felfoghatatlan."

Látom a cinizmus a mindened:) Erősebbnek érzed az érveidet általa? Na mindegy. Az "élni és élni hagyni" az én felfogásomban nem azt jelenti, hogy "élni és teljesen magára hagyni, szélsőséges módon nem törődni".

Képzeld csak el, ha egy család úgy működne, hogy ezt extrém szó szerint venné. Élni és élni hagyni. Hova vezetne? Mi lett volna belőlem, ha kicsit sem terelnek a szüleim, ha "hagynak élni".

Azt pedig gondolom te is sejted, hogy a tévét egyrészt nem csak felnőttek nézik, hanem rengeted pontosan ilyen "élni hagyott", magára hagyott, neveletlen fiatal, másrészt a felnőtt lakosság jó részének sajnos nem igazán sikerült "felnőnie".

2010. márc. 22. 10:18
 30/47 anonim ***** válasza:

"Szabályozni kell, legalábbis ha egy értelmes társadalmat akarunk létrehozni. Erre nem éppen jó a liberális eszme, hogy választási lehetőséget adunk és mindenki boldogul ahogy tud."

Pontosan, mármint a liberális eszme ilyen módon történő, szélsőséges értelmezése.

2010. márc. 22. 10:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!