Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A magyar kamionos lejáratta...

A magyar kamionos lejáratta az országot? Szerinted elbocsájtják?

Figyelt kérdés

Egy magyar kamionos Calaisban migránsok támadásába kerület, melyet rögzített majd közzé tett oldalán. Azzal nem számolt, hogy az obszcén kijelentések, a migránsok faji inzultálása és amiért közéjük hajtott feljelentik és ami az országnak rosszabb : a világdajtó kereszttüzébe kerülünk.

Nos, az összes mégia a francia, angol és gyakorlatilag minden országban elitélik, amit a magyar kamionsofőr tett. Olyan jelzőkkel illetik, mint "egy intelligenciaszintjét illetően kihívásokkal küzdő magyar sofőr " vagy „Kimegyek, agyon szúrom, esküszöm, a taktikai késsel! Le fogom szúrni a patkányt” – háborog a férfi, aki szerint a bevándorlók asszonyai otthon harcolnak az ISIS és a borzsoá elnyomás ellen.

Gyakorlatilag, habár a migránsok nem láthatóak, ahogy felugrálnak a kamionra vagy semmi támadó dolgot nem tesznek, azonban lehetséges, hogy volt az is. A lényeg, hogy egy sofőr a céget képviseli és mindenkor meg kell őriznie a türelmét. Ő nem ezt tette. Nem elég, hogy inzultálta a menedékkérőket, faji alapon még közéjük is hajtott.Nekik is vannak jogaik, melyben senkit sem szabad megsérteni és a tesi épségüket sem veszélyeztetni vagy tévednék ?

Gyakorlatilag a világ médiában, mindenütt elítélően adták le az eseményt, így mostmár Orbán mellett, aki szintén erősen kiállt, hogy ne engedjünk be migránsokat még ez a sofőr rátett a lapáttal a magyar "iszlámellenességgel" vádolt hírek szerint. [link]

Vajon ez jót tesz az országnak vagy sem? Miért nem adták le magyar száj íz szerint, még magyarországon sem a média? Jogosan köpködnek ránk emiatt az EU országainak lakossága? Mi történik a sofőrrel?

2015. nov. 30. 22:43
 81/94 anonim ***** válasza:
8%
*Ha Pick szalámi szerinted moslék...
2015. dec. 6. 13:02
 82/94 anonim ***** válasza:
13%

"A Pick szalámi szerint moslék"

Persze, minden menekült Pick szalámit kapott szerinted? Te szerencsétlen fogyatékkal élő. Nem kellene mindent beszopni amit hallasz.

2015. dec. 6. 21:29
 83/94 anonim ***** válasza:
82%
Sajnálom akik ott mennek átt.Menekültekből most már talán csak az élősködők jöhetnek.Akik háború elől jöttek már rég átjöttek.Néztem a videót és ezek örjöngenek,ha én menekülök akkor próbálok az adott országhoz alkalmaszkodni és segítséget kérni,de az hogy a kamionosokat dobálják akik kb 100 millió összértékért felel nagy szemétség,csak a kamion ha jól tudom 40millió ft.Ezek rongálják és akkor a kamionost veszik elő úgy is,meg a hatóságok is csempészésért.Ne haragudjatok de ez szemétség! Tükröket behajták és a kamionos pofájába röhögnek mert szerintük ez rohadt vicces! Meg pont olyan helyre akarnak menni ahol gazdaság van,mért nem jó nekik egy szegényebb de biztonságodabb ország? Lehet a segély miatt tényleg.Ha én háborúból menekülnék nem válogatnák.Legyen biztonságos és tudjak valahogy élni és kész.Nem ítélem el a kamionost,ahogy hallom teljesen túlhajták őket,9 órát vezetnek,rakodnak papítnunkáznak és milliós átúét felelnek hát pont nem hiányszott nekik hogy kamiont rongálják,pótkocsit feltörjék és az időből kifussanak.Percre pontos beosztásuk van,sőt olvastam olyant is hogy 5 percen is tud múlni az hogy egy zajos raktárnál kell aludni,vagy egy kényelmes wifi hálozattal rendelkező kamionos megállóban ahol van WC meg fürdő meg meleg étel.Szóval na ezek után én is örjöngenék,olyan ember nincs akinél nem szakad el a cérna.Ilyenkor én is káromkodnék! Stresszes munka és még ezt is megkapják...
2015. dec. 8. 18:22
 84/94 anonim ***** válasza:
82%

A csőcselék ellen mikor indul eljárás:

1. rongálás

2. közúti veszélyeztetés miatt?

Ha ezt egy magyar követi el Budapesten, és felveszi a térfigyelő kamera, azonnal megindul az eljárás.

A francia hatóságok miért nem intézkednek?

2015. dec. 8. 20:02
 85/94 tetro ***** válasza:
0%

20.02

szerinted a francia hatóság válaszolni fog neked itt a gyakorin?

2015. dec. 8. 20:02
 86/94 anonim ***** válasza:
17%
miért is ne? :P
2015. dec. 8. 20:32
 87/94 anonim ***** válasza:
2015. dec. 17. 15:15
 88/94 A kérdező kommentje:
Lehet tudni mi lett az ügy végkifejlete?
2015. dec. 27. 20:14
 89/94 tetro ***** válasza:
0%
Hosszu boldog kiegyensulyozott elet. A karma beteljesitette onmagat
2015. dec. 27. 20:36
 90/94 anonim ***** válasza:
5%

ISZLÁMELLENESSÉG: Európa jövője. :))

Skandináviában a szerencsétlen, szegény bevándorlók és menekültek ezerrel erőszakolják a nőket késelnek, robbantgatnak.

Erre mit csinál a kedves Merkel?

Ide hívja fél Afrika és a fél közel-kelet lakosságát.

Jönnek és jönnek és jönnek.

De felmerül a kérdés, hogy Merkel nem Európát akarja tönkretenni? A II. Világháború ami elcseszte Euzrópát azt is a németek találták ki és most érdekes módon megint a németek hoznának bajt Európa fejére. De az igazi kérdés az, hogy miért is Németország dirigál az EU-nak? Nem ő volt sáros a II. Világháború ügyében?

Na jó... Európa hülye.

Ezt nézzétek:

Svédország a múltban:

Beengedte a menekülteket és a bevándorlókat.

Azok aztán erőszakoltak, öltek.

Erre megint beenged százezreket.

Németország a múltban:

Elcseszte Európát.

Erre a kedves EU-nak ki dirigál?

Megint Németország.

Rossz döntések sorozata.

És egyáltalán miért is ami országunkból lettek ellopva országrészek? nem Németország volt a főbűnös? Ők mit kaptak? Az EU irányítását. Én nem adtam volna nekik az irányítást, főleg hogy most is csak elbasszák Európát.

2016. jan. 7. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!