Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A magyar kamionos lejáratta...

A magyar kamionos lejáratta az országot? Szerinted elbocsájtják?

Figyelt kérdés

Egy magyar kamionos Calaisban migránsok támadásába kerület, melyet rögzített majd közzé tett oldalán. Azzal nem számolt, hogy az obszcén kijelentések, a migránsok faji inzultálása és amiért közéjük hajtott feljelentik és ami az országnak rosszabb : a világdajtó kereszttüzébe kerülünk.

Nos, az összes mégia a francia, angol és gyakorlatilag minden országban elitélik, amit a magyar kamionsofőr tett. Olyan jelzőkkel illetik, mint "egy intelligenciaszintjét illetően kihívásokkal küzdő magyar sofőr " vagy „Kimegyek, agyon szúrom, esküszöm, a taktikai késsel! Le fogom szúrni a patkányt” – háborog a férfi, aki szerint a bevándorlók asszonyai otthon harcolnak az ISIS és a borzsoá elnyomás ellen.

Gyakorlatilag, habár a migránsok nem láthatóak, ahogy felugrálnak a kamionra vagy semmi támadó dolgot nem tesznek, azonban lehetséges, hogy volt az is. A lényeg, hogy egy sofőr a céget képviseli és mindenkor meg kell őriznie a türelmét. Ő nem ezt tette. Nem elég, hogy inzultálta a menedékkérőket, faji alapon még közéjük is hajtott.Nekik is vannak jogaik, melyben senkit sem szabad megsérteni és a tesi épségüket sem veszélyeztetni vagy tévednék ?

Gyakorlatilag a világ médiában, mindenütt elítélően adták le az eseményt, így mostmár Orbán mellett, aki szintén erősen kiállt, hogy ne engedjünk be migránsokat még ez a sofőr rátett a lapáttal a magyar "iszlámellenességgel" vádolt hírek szerint. [link]

Vajon ez jót tesz az országnak vagy sem? Miért nem adták le magyar száj íz szerint, még magyarországon sem a média? Jogosan köpködnek ránk emiatt az EU országainak lakossága? Mi történik a sofőrrel?

2015. nov. 30. 22:43
 11/94 anonim ***** válasza:
91%

Nagy baromság az egész kérdés.

1. A kérdező is csak egy jót akar anyázni.

2. Egy darab kamionos nem oszt nem szoroz az ország megítélésében.

3. "francia, angol és gyakorlatilag minden országban"...Egyrészt a franciák és angolok pont leszarják, másrészt a többi "gyakorlatilag minden ország" meg hírből se hallotta a dolgot.

4. A média nem egyenlő az emberek véleményével, sőt...

5. Kb 1 helyen jelent meg külföldön, ott is az összes komment a migránsokat szidja.

Tulajdonképpen úgy csinálsz, mintha a Times, Guardian, Washington post címlapjain jelent volna meg a hír és a BBC meg félbeszakította az adását csak hogy elmondhassa hogy "gonosz kamionsofőr...". Holott rajtunk, magyarokon kívül az égvilágon senkit nem érdekel az egész, itt is csak a média adja az emberek alá a lovat, amúgy meg nagyjából 10 ember ha megnézte volna a videót.

2015. nov. 30. 23:21
 12/94 anonim ***** válasza:
91%

"Valószínűleg párszor már megtette ezt az utat és nem csak úgy viccből kezdett el szitkozódni minden ok nélkül."

Érdemes ránézni az oldalára, van fent egy halom videó, mind azt mutatja hogy mit művelnek a migránsok minden nap...

2015. nov. 30. 23:23
 13/94 anonim ***** válasza:
91%

Nem olvastam végig a kérdést(bocsi,már fáradt vagyok),se a kommenteket,de szerintem nevetséges,amit a média csinál,viszont érthető.Nyilván ők is pénzből élnek,és a "jónép" az ilyen "botrányokra"szokott csak ráharapni.

A kamionsofőr egyébként szerintem teljesen ártatlan.Eleve a 14 perces videó magáért beszél,amit azok az emberek művelnek az már undorító.Az meg pszichológiai tény,hogy előbb vagy utóbb az ember nem képes több feszültséget lenyelni.Csak képzeld magad a helyébe,ő is pénzből él,tehát muszáj folytatnia a munkát állandó rettegésben és feszültségben.Ami a kamionon van azért ő felel,ezek az emberek meg az autópályán!!(próbálj meg te sétálgatni az autópályán,olyan bírságot kapsz,hogy a füled is kettéállna)akadályozzák a forgalmat és vagdossák össze a ponyvákat,törik fel a zárakat és másznak be az autóba.És menekülni se lehet hova,mert dugó van,csak imádkozol,hogy ha bent maradsz,és magadra zárod az ajtót talán nem rángatnak ki a kocsiból és ütnek agyon.Majd ha a menekültek is tiszteletben tartják a mi jogainkat,akkor jogosan várhatják el tőlünk is,de addig is amíg ez nem következik be jobb lenne ha mindenki csöndben maradna.

2015. nov. 30. 23:24
 14/94 anonim ***** válasza:
94%

"az összes mégia a francia, angol és gyakorlatilag minden országban elitélik, amit a magyar kamionsofőr tett."

Rohadt nagy tévedésben vagy.

Felszolgáló vagyok egy Ny.Európai ország fővárosában, rengeteg turista jön hozzánk szerte a világból. Amikor megtudják hogy magyar vagyok akkor rengetegszer gratuláltak már a magyar kerítéshez és hogy mi nem engedjük be a gazdasági migránsokat. Tegnap pont jól szituált angolokkal beszélgettem erről, de volt hogy Finnek akartak meghívni egy italra mert örülnek hogy a mi politikusaink tisztán látnak. Ezen kívül volt hogy Argentinok mondták hogy nekik mekkora szerencséjük van, mert Patagóniában élnek és ott nincs egy darab muszlim bevándorló sem. Norvégok mondták hogy kölcsönadhatnánk a miniszter elnökünket.

Szóval rohadt nagy hazugság hogy az európaiak annyira rohadtul szeretik ezt a helyzetet, nyilván van egy pár agymosott, de az európai politikusok nem a népüket képviselik ebben a kérdésben.

2015. nov. 30. 23:25
 15/94 anonim ***** válasza:
88%

7/15

Nyilván nem ez volt az első útja a sofőrnek,vannak korábbi videó is,nem tudhatod milyen atrocitások érték,ráadásul ha figyelmes vagy,a menekültek már az elején úgy csinálnak,mintha meg akarnák dobálni a kamiont,hogy megijesszék a sofőrt..

2015. nov. 30. 23:31
 16/94 tetro ***** válasza:
10%

23.25

én viszont jó pár nyugat-európai nagyvárosban jártam az elmúlt egy évben. és nekem senki sem gratulált, amikor megmondtam, hogy honnan jövök. sőt többször elhangzott, hogy ja ti vagytok az a kis kelet-európai diktatúra, akinek a politikusai hajmeresztő marhaságokat szoktak nyilatkozni... én meg erre nem tudok mit mondani soha. de mondjuk ha valaki egy agyalágyult sofőr miatt ítél el egy egész nemzetet, az nem kevésbé idióta, mint ez a sofőr maga. szóval nem hiszem, hogy emiatt bárki jogosan köpködne. amiatt már inkább, ami az országban történik, és ami miatt az ilyen emberek azt gondolják, hogy ez így rendben is van.

2015. nov. 30. 23:33
 17/94 tetro ***** válasza:
0%

23.31

nyilván nem ez volt.

viszont ha nem bírja idegekkel, akkor más munkát kell keresni.

nyilván a bkk ellenőrbe is beleköt egy csomó idióta napi szinten, mégsem örül senki, amikor időnként összevernek valakit. pedig nyilván addigra már sok másik eset is történt. sajnos ezek a munkák ilyenek. mindegy mennyire idióta az autópályán sétáló bevándorló, nem rángatjuk a kamiont. arról nem is beszélve, hogy az egész videóból sugárzik az agresszió, az unintelligencia, és a csávó kb 2 perc alatt jut el a robbanás pontig. az ilyen embernek semmit sem kellene vezetnie...

2015. nov. 30. 23:36
 18/94 anonim ***** válasza:
91%

17#, érdekes amit írsz. Méghozzá azért érdekes mert az emberek pontosan tudják hogy nem jó az ami az országukban történik. A hátuk közepére sem kívánják, nem akarnak együtt élni ezekkel az emberekkel. Ezt ők mondják, nem én.

Tehát persze hogy tetszik nekik az a politika amit mi folytatunk, azt mondják most már az ő kormányaik is kezdik ezt belátni, elkezdődtek a visszatoloncolások, a határzárak, kerítés építések máshol is.

Erre mondta az egyik angol tegnap hogy "nem lett volna egyszerűbb azt a politikát folytatnia egész Európának mint nektek, ahelyett hogy meghívót küld fél Afrikának? Akkor már beljebb lennénk."

2015. nov. 30. 23:43
 19/94 anonim ***** válasza:
92%

A hülye is látja a videón, hogy nem holmi gyerekzsúron van a kamionos, hanem komolyan meg kell harcolni az átjutásért.

Több ismerősöm mondta, hogy kivágják a ponyvákat és felugrálnak a szállítmány közé. Nehogy már ez legyen a normális. Még dicsérjük is meg őket, hogy milyen nagyon tudnak ugrani nem? Ugyan már...nevetséges vagy.

Már megint ez a fene nagy liberalizmus. Nehogy valami bajuk essen szegény menekülteknek. De ők dobálhatják a szélvédőt, az nem baj. És ha a sofőrnek esne baja? Akkor persze semmi nem lenne.

A sofőrt nem hiszem, hogy meghurcolják emiatt. Én nem tenném, az biztos.

Az EU meg kapja be. Mindenki foglalkozzon a saját országával. Ameddig ott nem tud rendet rakni, addig semmi joga sincs más országot leszólni. Legalábbis én ilyen véleményre nem adnék.

2015. nov. 30. 23:47
 20/94 anonim ***** válasza:
92%

18#, már miért tartozna hozzá egy kamionos munkájához hogy agresszív migránsokat kell kerülgetnie, akik fenyegetik, kővel dobálják, felvágják a ponyvát és betörnek a raktérbe??

Próbáld ki hogy kimész 20 másik emberrel egy bármilyen autópályára és ugyanezt csinálod! Stopperral mérem hány perc alatt vágnak be mindannyiótokat egy rendőrfurgonba és akasztanak rátok sok százezres büntetést.

2015. nov. 30. 23:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!