Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A magyar kamionos lejáratta...

A magyar kamionos lejáratta az országot? Szerinted elbocsájtják?

Figyelt kérdés

Egy magyar kamionos Calaisban migránsok támadásába kerület, melyet rögzített majd közzé tett oldalán. Azzal nem számolt, hogy az obszcén kijelentések, a migránsok faji inzultálása és amiért közéjük hajtott feljelentik és ami az országnak rosszabb : a világdajtó kereszttüzébe kerülünk.

Nos, az összes mégia a francia, angol és gyakorlatilag minden országban elitélik, amit a magyar kamionsofőr tett. Olyan jelzőkkel illetik, mint "egy intelligenciaszintjét illetően kihívásokkal küzdő magyar sofőr " vagy „Kimegyek, agyon szúrom, esküszöm, a taktikai késsel! Le fogom szúrni a patkányt” – háborog a férfi, aki szerint a bevándorlók asszonyai otthon harcolnak az ISIS és a borzsoá elnyomás ellen.

Gyakorlatilag, habár a migránsok nem láthatóak, ahogy felugrálnak a kamionra vagy semmi támadó dolgot nem tesznek, azonban lehetséges, hogy volt az is. A lényeg, hogy egy sofőr a céget képviseli és mindenkor meg kell őriznie a türelmét. Ő nem ezt tette. Nem elég, hogy inzultálta a menedékkérőket, faji alapon még közéjük is hajtott.Nekik is vannak jogaik, melyben senkit sem szabad megsérteni és a tesi épségüket sem veszélyeztetni vagy tévednék ?

Gyakorlatilag a világ médiában, mindenütt elítélően adták le az eseményt, így mostmár Orbán mellett, aki szintén erősen kiállt, hogy ne engedjünk be migránsokat még ez a sofőr rátett a lapáttal a magyar "iszlámellenességgel" vádolt hírek szerint. [link]

Vajon ez jót tesz az országnak vagy sem? Miért nem adták le magyar száj íz szerint, még magyarországon sem a média? Jogosan köpködnek ránk emiatt az EU országainak lakossága? Mi történik a sofőrrel?

2015. nov. 30. 22:43
 31/94 anonim ***** válasza:
85%

"ráránthatom valakire a kormányt, csak azért mert dühös vagyok?"

Valóban, ebben igazad van. Én sem ezt tenném ha megállnak előttem 10-en, kővel dobálnak, felszaggatják a ponyvát. Nem rántanám rájuk a kormányt.

Én kiszállnék és a legelsőt aki a raktérben találok egy baseball ütővel verném pépesre.

Jut eszembe, mi van ha mérgező anyagot szállítok és ezek a gyökerek bejutnak a raktérbe? Vagy 60 db veszett, éhes pittbullt, akik csak arra várnak hogy valaki kinyissa az ajtót? Akkor utána megint csak ki lesz meghurcolva, én hogy végezni mertem a munkámat, vagy ők hogy méltóztattak felnyitni a rakteret?

2015. dec. 1. 00:37
 32/94 tetro ***** válasza:
19%

00.37

azok közül, aki rárántja a videóra a kamiont, hányan dobálták meg őt bármivel, és hány állnak az kamion útjában?

2015. dec. 1. 00:40
 33/94 tetro ***** válasza:
0%
azok közül, akikre rárántja a videóban a kamiont, hányan dobálták meg őt bármivel, és hány állnak az kamion útjában?
2015. dec. 1. 00:41
 34/94 anonim ***** válasza:
85%

31#, ez a példa nem az agresszióhoz való viszonyom, hanem a valóság kispajtásom. Vagy szerinted ha valaki egy utasokkal teli repülőn elkezd agresszív magatartást tanusítani ami veszélyezteti a repülés biztonságát azzal mit csinál a biztonsági tiszt? Elmond neki 3 miatyánkot, hátha meghatódik és visszaül a helyére?

Úgy vágja állcsúcson és bilincseli az üléshez hogy leszálláskor azt sem tudja melyik földrészen van.

2015. dec. 1. 00:42
 35/94 anonim ***** válasza:
75%
#34: azok a kettővel előtte álló kamiont dobálták meg. Aki őt dobálja, azt majd kilapítja a kettővel hátrébb jövő kamion. Ennyire egyszerű ez.
2015. dec. 1. 00:48
 36/94 anonim ***** válasza:
76%

34#, "azok közül, akikre rárántja a videóban a kamiont, hányan dobálták meg őt bármivel, és hány állnak az kamion útjában?"

2:05-nél szerinted mi történik? ;)

https://www.youtube.com/watch?v=382njADcWvE

2015. dec. 1. 00:49
 37/94 tetro ***** válasza:
10%

00.42

miért kispajtásozol? beszéltem én így veled? vagy miből érzed, hogy le kell így kezelned?

2015. dec. 1. 00:52
 38/94 tetro ***** válasza:
12%

00.49

azok közül egyik sincs a képen 2.05nél, akikre rárántotta a kormányt.

légyszi mond el, hogy azok közül akikre rárántja a kormányt, pontosan melyik akadályozta őt a haladásban, vagy melyik tett ellene bármit. írd le konkrétan melyik az.

2015. dec. 1. 00:55
 39/94 anonim ***** válasza:
81%

Jól van kisegérkék tudtam, hogy estére előjöttök az lyukból cincogni egyet és bemutatjátok a liberális eszméiteket megint. Gondoltam én, hogy innen fúj a szél. A végén a kamionsofőr lesz a hibás amiért nem simogatta a menekült buksiját és dícsérte meg, hogy "Ügyes vagy felebarátom, csak dobálgasd tovább a kamionom és tekintsd járművemet free taxinak."

De ugye libsikéim az természetes, hogy dobálják a kamiont, felugrálnak rá, behajtják a tükrét, kiszakítják a ponyvát és még a kamionos haladását is akadályozzák? Szerintem egyértelmű, hogy kiket kéne felelősségre vonni.

2015. dec. 1. 00:57
 40/94 anonim ***** válasza:
73%
38#, nem lekezelés, csak szerintem nem lehetsz több 12 évesnél kiscsávó.
2015. dec. 1. 03:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!