A magyar kamionos lejáratta az országot? Szerinted elbocsájtják?
Egy magyar kamionos Calaisban migránsok támadásába kerület, melyet rögzített majd közzé tett oldalán. Azzal nem számolt, hogy az obszcén kijelentések, a migránsok faji inzultálása és amiért közéjük hajtott feljelentik és ami az országnak rosszabb : a világdajtó kereszttüzébe kerülünk.
Nos, az összes mégia a francia, angol és gyakorlatilag minden országban elitélik, amit a magyar kamionsofőr tett. Olyan jelzőkkel illetik, mint "egy intelligenciaszintjét illetően kihívásokkal küzdő magyar sofőr " vagy „Kimegyek, agyon szúrom, esküszöm, a taktikai késsel! Le fogom szúrni a patkányt” – háborog a férfi, aki szerint a bevándorlók asszonyai otthon harcolnak az ISIS és a borzsoá elnyomás ellen.
Gyakorlatilag, habár a migránsok nem láthatóak, ahogy felugrálnak a kamionra vagy semmi támadó dolgot nem tesznek, azonban lehetséges, hogy volt az is. A lényeg, hogy egy sofőr a céget képviseli és mindenkor meg kell őriznie a türelmét. Ő nem ezt tette. Nem elég, hogy inzultálta a menedékkérőket, faji alapon még közéjük is hajtott.Nekik is vannak jogaik, melyben senkit sem szabad megsérteni és a tesi épségüket sem veszélyeztetni vagy tévednék ?
Gyakorlatilag a világ médiában, mindenütt elítélően adták le az eseményt, így mostmár Orbán mellett, aki szintén erősen kiállt, hogy ne engedjünk be migránsokat még ez a sofőr rátett a lapáttal a magyar "iszlámellenességgel" vádolt hírek szerint. [link]
Vajon ez jót tesz az országnak vagy sem? Miért nem adták le magyar száj íz szerint, még magyarországon sem a média? Jogosan köpködnek ránk emiatt az EU országainak lakossága? Mi történik a sofőrrel?
Dehogy bocsájtják el.
Kitüntetik.
23.47
nem tudom mi köze van a kamionos viselkedésének ahhoz, hogy engem mennyi idő alatt vinnének el a rendőrök az autópályáról. a bevándorlókat is el kellene vigyék. engem el is vinnének valószínűleg mert nem több százan lennék.
és akkor ettől a kamion sofőr viselkedése normális lesz és elfogadható? szeretnél ilyen embereket látni az utakon? mert ne haragudj, de ez pont az az attitűd, ami arra késztet néhány embert, hogy autópályán másokat leckéztessen meg. és szerintem ennek nincs létjogosultsága. én nem csinálok ilyet, pedig ennyi hülye simán van egy budapesti dugóban is...
23.43
bizonyára más-más emberekkel beszélgettünk :)
25#, te magad írod le hogy ez a helyzet nem normális. És nem a kamionos, hanem a migránsok miatt, akik veszélyeztetik a közlekedés biztonságát. Nem véletlen van is egy ilyen büntető kategória.
Magyarul sorozatban követnek el jogsértéseket a forgalomban résztvevők (kamionos) kárára.
Mégis milyen reakciót vársz valakitől, aki nem tud máshol menni csak az autópályán, nem tud repülni, nem közlekedik páncélozott járművel és ahogy te is leírtad azok sem védik meg (rendőrség) akiknek ez lenne a dolguk?
Ha a sérelmemre elkövet valaki egy jogsértést akkor nehogy már még nekem kelljen elnézést kérnem!
Eszem megáll...
"akkor az utasszállító pilóta ráhúzhatja a gépet az autópályára, mert rossz az ebéd?"
Remek példa! Ugyanis:
Az utasszállítón ha veszélyezteted a repülés biztonságát akkor nem a kormányt húzzák rád, hanem ha van egy civil repülést kísérő biztonsági tiszt akkor olyat rádver kisbarátom hogy a Tokió-London utat azzal töltöd hogy a fogaidat keresgéled a széksorok közt. Az utasok legnagyobb örömére.
Kedves utolsó, szerinted mégis mit kéne csinálni akkor, légyszíves oszd meg velünk a titkot mert eddig senki nem jött rá, hogy hogyan lehet távol tartani a kamiontól a csőcseléket a dugóban. Ide az a mentalitás kell ami ennek a kamionosnak is van, ezek a primitív barmok nem értenek másból.
Másrészt van egy olyan érzsem, hogy te csak kitalálod azt a rengeteg embert aki arról ismerte kis hazánkat, hogy "milyen idiótán nyilatkoznak a politikusaink". Egyfelől az emberek 99%-ának szerintem a kerítésépítéses műsor előtt, hogy mégis hol is van egész pontosan Magyarország, nem, hogy a politikusaink nyilatkozatait kövessék, amikből még itthon is csak egy 2 perces hír lesz. Másfelől nézz meg akármilyen híroldalt és az alatta lévő kommenteket, nem kell valami francia kurucinfot megnyitnod, mindenhol a kamionossal éreznek együtt nem pedig a "menekültekkel".
00.18
igen, én magam írtam le, hogy a bevándorlók jogsértést követnek el. és a hatóságnak ezzel kellene kezdeni valamit.
nem a kamion sofőrnek. tudom, hogy divatos manapság dredd bíróként tetszelegni, de az európai kultúra, amit annyian rettegve féltenek az autópályán kóválygó szerencsétlenektől, még magában foglalja a jogrendszert is, amiben élünk. ez alapján pedig nem veszélyeztetünk másokat az úton. mert egyszerűen az egyik cselekmény nem hatalmaz fel a másikra.
amint már írtam is neked, rengeteg sofőr találkozik rengeteg agresszív emberrel az utakon, mégis betartják a kreszt, nem veszítik el a fejüket egy perc alatt, és nem őrjöngenek az autó volánjánál. és azt gondolom, ha itt nem bevándorlók lennének amúgy a másik oldalon, akkor ezt a sofőrt mindenki egy alpári agresszív tahónak tartaná. csak hát más a mérce az áldozattól függően...
de szerinte komolyan, van ilyen viselkedésnek bármilyen létjogosultsága az utakon? ráránthatom valakire a kormányt, csak azért mert dühös vagyok?
kb két hete Budapesten belül mentem motorral egy több sávos úton. a legbelső sávban, hetven helyett kilencvennel. megjelent mögöttem egy autó, és beállt a seggembe kb egy méterre, villogott és dudált. mikor már a külsőben nem volt senki kihúzódtam, és intettem neki hogy mi a franc van. nem valami sértő kézjellel, csak felemeltem a kezem értetlenségemnek okot adva. erre rám rántotta az autót, át az én sávomba. neki épp ennyi elég volt. feltartottam városban kilencvennel fél percig, majd inteni mertem, mert veszélyeztette az életemet. a következő lámpánál megkérdeztem tőle, hogy mi a problémája, ami miatt úgy gondolja, hogy akár megölni is jogos lenne. nem tudott választ adni. bizonyára csak nagyon felidegesítettem.
de szerinted akkor ez az egész jogos, nem? ha valaki felidegesít az úton, akkor annak kockáztathatom az életét?
00.24
igazából a példád "szájba ver, kiveri a fogaidat mások örömére" elárul az agresszióhoz való viszonyodról egy olyan valamit, ami miatt szerintem nem fogunk közös platformra jutni ez ügyben, szóval szerintem jobb ha elengedjük ezt az egészet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!