Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A fidesz miért erőlteti az...

A fidesz miért erőlteti az egyház maszlagot?

Figyelt kérdés
Egy értelmes ember szerintem tisztában van vele, hogy isten nem létezik, de mint tudjuk a fidesz mindig szembe megy a józan ésszel. :) :) :) :) Elég, ha csak a paksi atomerőmű bővítésére gondolunk.
2015. nov. 28. 09:33
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
#30:Én ugyan csak egyszer(még 1990-ben) szavaztam a Fideszre,szóval nem sorolom magam a hülyék és agymosottak közé,de azért ezt nem egészen így látom.Mégis,kire lehet szavazni,ha az ember egy kormányképes,normális, világos programmal rendelkező pártot keres?Az ellenzék,úgy ahogy van,lassan kollektív harakirit követ el.A végén még eljutunk odáig,hogy nem kell pártállam az egypártrendszerhez.Ami meg az egyházakat illeti:abból amit írsz,az következne,hogy a kommunizmusban nem akartak hülyéket és agymosottakat.Pedig azért ez,legalábbis megkérdőjelezhető.
2015. nov. 29. 13:04
 32/32 anonim ***** válasza:

# 31/31 Időpont ma 13:04

Mégis,kire lehet szavazni,ha az ember egy kormányképes,normális, világos programmal rendelkező pártot keres?

Az ugye megvan, hogy a fityisz-exMSZPből ebből egy sem, a Jobbik-LMP kettősből meg összesen 1 darab igaz? :-)

2015. nov. 29. 13:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!