Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A fidesz miért erőlteti az...

A fidesz miért erőlteti az egyház maszlagot?

Figyelt kérdés
Egy értelmes ember szerintem tisztában van vele, hogy isten nem létezik, de mint tudjuk a fidesz mindig szembe megy a józan ésszel. :) :) :) :) Elég, ha csak a paksi atomerőmű bővítésére gondolunk.
2015. nov. 28. 09:33
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:

"a Paks II azért kell, hogy a lassan nyugdíjba vonuló Paks I-et leváltsa."

Ja, csak lehet, hogy nem került volna ennyibe, ha pártatlan versenyt írnak ki rá és nem úgy működnek a dolgok, hogy Orbán kimegy Moszkvába a Gazdához és másnap reggel már aláírt szerződés van 20 évre titkosítva.

2015. nov. 28. 10:46
 12/32 anonim ***** válasza:
38%

"Egy értelmes ember szerintem tisztában van vele, hogy isten nem létezik"

Szerintem meg mindenki tudja hogy létezik, csak az nem aki még nem élt hozzá eleget.

2015. nov. 28. 10:47
 13/32 anonim ***** válasza:
76%

[link]

Ennyit arról, hogy "minden értelmes ember ateista".

2015. nov. 28. 10:49
 14/32 anonim ***** válasza:
24%

"Szerintem meg mindenki tudja hogy létezik, csak az nem aki még nem élt hozzá eleget."

Figyelj, ha valaki hangokat hall a fejében, az még nem feltétlenül jelenti Isten létezését.

Bár ezt egy pszichológus jobban ki tudná fejteni.

2015. nov. 28. 10:50
 15/32 anonim ***** válasza:
0%

"Ennyit arról, hogy "minden értelmes ember ateista".

Mi az, hogy értelmes?

Szerinted egy sorozatgyilkos, aki embereket rabol el és kínozza őket halálra, mert a hangok ezt mondják neki, de ennek ellenére 150-es IQ-ja van és profin zongorázik, az értelmesnek mondható?

2015. nov. 28. 10:53
 16/32 anonim ***** válasza:

"Szerinted egy sorozatgyilkos, aki embereket rabol el és kínozza őket halálra, mert a hangok ezt mondják neki, de ennek ellenére 150-es IQ-ja van és profin zongorázik, az értelmesnek mondható?"

És szerinted minden értelmes hívő sorozatgyilkos? :)

2015. nov. 28. 11:23
 17/32 anonim ***** válasza:

# 14/16 Időpont ma 10:50

Az ugye megvan, hogy az Istenhit a legkevésbé szól arról, hogy hangokat hallanak a fejükben? :-D

2015. nov. 28. 11:32
 18/32 anonim ***** válasza:

"És szerinted minden értelmes hívő sorozatgyilkos? :)"

Nem, ez csak egy példa volt. Próbáltam egy szélsőséges lehetőséget felvetni, hogy még a hozzád hasonlók is megértsék, hogy miről van szó.

Az értelmes hívő egyébként milyen? Neki az ókorban egy faszi minden állatból kettőt utaztatott egy hajón, egy másik kettényitott egy tengert egy bottal, egy harmadik halottakat támasztott fel, angyalkák repkedtek mindenfelé, beszéltek a kígyók, a Sátán meg dinoszauruszcsontokat dugdosott a földbe, hogy ezzel is megtévessze az embereket, hogy igazából nem is 6000 éves a világ? :D

2015. nov. 28. 11:42
 19/32 anonim ***** válasza:
62%

"Az ugye megvan, hogy az Istenhit a legkevésbé szól arról, hogy hangokat hallanak a fejükben? :-D"

Az akkor mi, amikor Istennel beszélgettek?

2015. nov. 28. 11:42
 20/32 anonim ***** válasza:

"Ha Istenhez beszélsz, vallásos vagy. Ha Isten beszél hozzád, skizofrén." (Dr. House)

Világos?

2015. nov. 28. 11:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!