Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek az is a sajtószaba...

Szerintetek az is a sajtószabadság része, hogy akár még az RTL Klubot sem hívják, ill. kizárják Orbán sajtótájékoztatójáról?

Figyelt kérdés

[link]

Az ugye megvan hogy Orbán sajtófőnöke valójában egy sajtóra kihegyezett testőr, aki ha kell akár lökdöséssel védi meg Orbánt a potenciálisan kínos kérdésektől?

2015. nov. 20. 12:31
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Sok drogost kitiltani a parlamentből?

Igen. Helyes.

Mellesleg a szenny RTL tényleg nem sajtó.

2015. nov. 20. 18:14
 12/17 A kérdező kommentje:

Az alkohol is drognak számít. Szerintem elég sok fidesz-kdnp-ést ki lehetne tiltani akkor. Emlékeztek a p. istvánra, aki korábban hírbemondó volt? Na ő sem a JÓZAN ítélőképességéről volt híres. Próbálnék meg én a munkahelyemen vedelni!

Természetesen nem mondom, hogy más pártokban nem fordulhatnak elő iszákosak, de azért ők mégiscsak a nagy keresztények, akik szerint még a házasság előtti szex is bűn, nemhogy a házasságtörés!

Nem is értem, hogy lehet hogy a vasárnapi boltbezárást ráerőltették az emberekre, de az erényöv viseletét nem foglalták alaptörvénybe.

2015. nov. 21. 13:31
 13/17 anonim ***** válasza:

A köznyelvben a drog a szárított növényi eredetű sz*rjaitokat jelenti.

Ostoba majomgyerek.

2015. nov. 21. 16:44
 14/17 anonim ***** válasza:
4%

Utálom ezt a német adót, nem értem miért nem mennek haza?

Idejönnek szidni Orbánt? Olyan, mintha a magyar tévé Németországban szidná Merkelt. Szerintem úgy kidobnák őket, hogy a lábuk sem érné a földet. Itt még nagyon is nagy a sajtószabadság.

2015. nov. 21. 20:00
 15/17 anonim ***** válasza:

Utolsó: az a baj hogy lehet német nem tudom, de radio televizio luxemburg a nevük, a lényeg hogy igen olyan tulajdonban van amilyenben van, de a széthúzást, meg a bomlasztást a seggnyalóik csinálják, akik magyarok sajnos.:S

Volt tapasztalatom velük, átgázolnak mindenkin, csak hogy meglegyen a szenzáció. Engem be akartak rángatni egy show-ba, és egyszerűen nem értették meg azt a szót hogy nem, és egyszer nem az van amit ők akarnak. (olyan ügy után voltam olyan állapotban amilyenben sokan ugranak az ablakon, ezek meg hazudoztak meg mindent bevetettek hogy berángassanak valami bugyuta kibeszélőshowba)

2015. nov. 21. 21:01
 16/17 MolotovPunk ***** válasza:

Az RTL egy magán TV társaság.Nem a mi pénzünkből működik.Kibeszélő-párkapcsolati showok pedig már évek óta nem mennek az RTL-en.Se Balázs,se Mónika show.Tehát lejárt téma,amit említettél...

Csak mondom.Kivéve az éjjel nappal Budapestet,de azt egyáltalán nem nézem,mert nem érdekel.Ettől függetlenül a közmédia sokkal nagyobb hányinger,főleg úgy,hogy ott kb minden 2 mondatban a kormányt éltetik és közben folyamatosan hazudoznak,hogy milyen jól teljesít az ország...teszik ezt a magyar adófizetői pénzekből.

2015. nov. 22. 08:51
 17/17 A kérdező kommentje:

"A köznyelvben a drog a szárított növényi eredetű sz*rjaitokat jelenti."

Ezért alakul ki ellentmondás, amikor olyan dolgokról beszélnek egyesek, amikről fogalmuk sincs.

Mellesleg a "sz*rjaitokat"-ra utalva kérdezem, hogy miért tulajdonítasz "nekünk" (kiknek is és mi alapján is egészen pontosan?!) bármit is?

"Ostoba majomgyerek."

A stílus maga az ember. Magadat minősítetted, nem engem, vagy másokat, akiknek eltér a tiédtől a véleményük.

Egy biztos: hozzászólásodban tény helyett csak indulatok vannak.

"Utálom ezt a német adót, nem értem miért nem mennek haza?"

Ez kb olyan, mintha azt mondanám, hogy utállak téged, miért nem ugrasz a kútba?

"Idejönnek szidni Orbánt?"

Itt vannak, és beszélnek a tényekről. Akkor sem volt ez másként, amikor más volt a kormányon. Ennyi.

"Olyan, mintha a magyar tévé Németországban szidná Merkelt."

Nem egészen. Az RTL Klub nem egy állami tévé, nem azt mondja, amit Merkel rendel, a magyar királyi tévéknél ez a helyzet. Ha az Echo tévé (magyar állami támogatás nélkül) kimegy Németországba, és ott szétfikázza Merkelt, egy szavam se lenne, és Merkelnek se lenne, sőt a németeknek úgy általában sem, mert ők értékelik a sajtó- és szólásszabadságot.

2015. nov. 22. 15:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!