Ez a sajtószabadság? Mert ha igen akkor inkább nem kérek belőle.
Egész biztos vagyok benne hogy amikor mondjuk Kossuth Lajos sajtószabadságról beszélt akkor nem erre gondolt... A normalitásnak felül kéme szerintem írnia mindenféle ideológiát, amit a végletekig akarnak húzni...
A CH egy olcsó, botrányok hátán népszerűségre törekvő amatőr lap.
Most biztos jól kaszálnak a tulajok:)
Nem költözök Szíriába. Mint említettem, a végletekkel van bajom.
Hogy mi a normális azt nem tudom, de ez biztos nem. Ami másoknak sértő az biztos nem. A vélemények nem egyezése meg a durva sértegetés nem ugyanaz.
Nekem sértő ez a fajta lenézés, a szólásszabadság sárba tiprása, a francia áldozatok leköpése. Tényleg az. Úgyhogy nem vagy normális, a saját véleményed szerint. Kérlek ne írj többet ilyet, mert azzal feljogosítasz arra, hogy többszörös gyilkosságot kövessek el ellened és közeli ismerőseid ellen.
Ugye milyen nehéz lenne így működni?
A gyilkossággal természetesen én sem étek egyet.
Ha nem egyezik a véleményed és így fejezed ki, akkor meg sz@ralak vagy. Ha kultúrált módon elmondod hogy miért, az a normális.
Azért azt is nézzük, hogy a Charlie Hebdo egy viszonylag kis példányszámú, szatirikus lap, senkinek nem kötelező megvenni vagy tudomásul venni. Most ez olyan, mintha a kuruc.infó miatt elkezdenének a Budapesti metrókban robbantgatni.
Ráadásul ez az egész szerintem olyan dolog, hogy egy szabad Európában k..vára joga van az embernek bírálni bármit, akár a vallást is. És egyszerűen egy harmadrangú lapot nem lehet provokációnak minősíteni. Ráadásul az ilyen vallási fanatikus barmok a saját vallásukat gyalázzák meg a legjobban, mert ezzel semmit nem érnek el, csak azt hogy az imádott vallásuk még inkább bírálva lesz, és vele együtt minden a vallásához hű ember ez alapján lesz megítélve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!