Ez a sajtószabadság? Mert ha igen akkor inkább nem kérek belőle.
Egész biztos vagyok benne hogy amikor mondjuk Kossuth Lajos sajtószabadságról beszélt akkor nem erre gondolt... A normalitásnak felül kéme szerintem írnia mindenféle ideológiát, amit a végletekig akarnak húzni...
Normális emberek sem kérnek belőle, ne aggódj.
Én is hányok tőlük, de azért, mert most hősök vannak belőlük csinálva. "Ceruzával a terrorizmus ellen"...szép, csak milyen kár, hogy amit műveltek az uszítás, a sajtószabadság köntösében.
Áder a hülye meg üzente a francia elnöknek, hogy a sajtószabadság mellett ki kell állni....hát kérdem én, ha itthon csinálna valaki ilyen szennylapot, pl a cigányságról, az sajtószabadság lenne az öreg Ádernek? Kötve hiszem.
Ezt én is bírom:D
Sajtószabadság van!!!4!4!4
És mi a helyzet a holokauszt tagadással?
Jah, hát az más:D
Igen, én a holokauszttagadás engedélyezését is támogatom. Az önkényuralmi jelképek tiltásának feloldását is.
"amit műveltek az uszítás, a sajtószabadság köntösében"
Nem volt az. Az uszítás más emberek elleni erőszakra való felhívást jelent. Ez egy büntetőjogi kategória. Ilyen nem történt. HA történt volna, akkor a bíróság elítéli őket, hiszen sokszor perelték már őket mindenféle vallási és politikai csoportok. De egyszer sem ítélték el őket. Mert nem történt uszítás.
"Csakhogy azt a törvényt elsősorban a
neonácik ellen hozták, akik nemcsak hogy tagadják, de kifejezetten
örültek volna neki, ha lett volna Holokausz"
És ki dönti el, h ki a neonáci?
Meg h örülne neki??
Vagy csak hülyéskedik?
Saját magadnak mondasz ellent....
Mielőtt még itt ajvékolna valaki, kijelentem, hogy nem tartozom egyik szélsőséghez sem. DE:
- A holokauszt tagadásáért vagy még csak a hivatalostól eltérő véleményekért börtön és olyan szintű lejárató hadjárat jár, hogy míg annak az embernek él az emlékezete addig sohasem tudja majd lemosni magáról.
- Ugyanezt sajnos a kommunizmussal kapcsolatban nem mondható el, pedig több mint 100 millió ember veszítette életét a diktatúra alatt világszerte.
Érvényes ez a magyar politikára is. Sajnos az MSZMP-ből átvedlett haszonlesők, ügynökök, párttitkárok, KISZ titkárok osztják az észt a demokráciáról, miközben ők abban a pártban ténykedtek (és ténykednek ma is a jogutódjában az MSZP-ben és a retorikájában kommunista ellenes FIDESZ-ben) amely a nemzet elnyomására fogant.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!