Szerintetek az is a sajtószabadság része, hogy akár még az RTL Klubot sem hívják, ill. kizárják Orbán sajtótájékoztatójáról?
Az ugye megvan hogy Orbán sajtófőnöke valójában egy sajtóra kihegyezett testőr, aki ha kell akár lökdöséssel védi meg Orbánt a potenciálisan kínos kérdésektől?
Az RTL klub nem sajtó.:)
Mint a másik kérdésnél is írtam:
"Nagyon helyes. Az RTL-t nem csodálom. Ha én lennék a parlamentben, még frekvenciát Sem kapnának, max DVD-n adhatnák el titokban a sok szemetet meg homoszexualitást amit adnak."
Látom ma ezzel lesz tele a gyik.
"Nagyon helyes. Az RTL-t nem csodálom. Ha én lennék a parlamentben, még frekvenciát Sem kapnának, max DVD-n adhatnák el titokban a sok szemetet meg homoszexualitást amit adnak."
ez esetben örülök, hogy nem te vagy a parlamentben
félreértés ne essék, nem nézem azt a sz*rt, de nem szeretnék egy olyan országban élni, ahol csak úgy el lehetne hallgattatni azokat, akik nem értenek egyet a hatalommal
Nem tudom, miért nem világosak a leírtak:
"A hivatalos magyarázat szerint azért nem engedték be a csütörtöki eseményre az RTL stábját (és a Hvg.hu tudósítóját sem), mert ott csak egy úgynevezett sajtónyilatkozatra került sor, és nem hagyományos értelemben vett sajtótájékoztatóra, ahol újságírók is kérdezhetnének. Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke ezután távozásra szólította fel az RTL Klub stábját, mert szerinte a belépőjük csak a plenáris ülésre volt érvényes."
"Egy igazi demokráciában nem kötelező a politikusoknak minden kínos kérdésre válaszolni"
olyanokat kérdezni, hogy miért éheznek gyerekek miközben stadionok épülnek nem kérdés, hanem demagóg
Szerencsére nem te vagy hatalmon,így az RTL továbbra is sugározhat jó műsorokat is.Magyarul Balóval,XXI.század,Házon kívül.
A fityesz is elakarta lehetetleníteni őket,de kevesek voltak ők ahhoz.Rá is jöttek erre,aztán most próbálják őket ki tiltani innen onnan.
Megjegyzem:Szánalmas dolog volt ez a sajtótájékoztatós kitiltás is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!