Mi az az OK, amiért a Jobbikra szavazol?
Ugye, ismert a jobbik programja, bárki letöltheti, én is szántam rá időt, hogy végig olvassam!
Arra lennék kíváncsi, hogy melyik az a bekezdés, mi az az intézkedés, ami miatt a Jobbikra adjátok le a voksotokat?
(Nekem pl. főleg a környezetvédelmi intézkedéseik tetszenek!)
Mi az az ok? -- Ugyanaz, amiért nagyon a Fideszre szavazok:
kényszer.
Nincs másik, amire lehetne voksolni.
Meglehet, hogy van egy fidesz-jobbik paktum a pártok feldarálásáról.
Mint a Kádár-időkben: lehet szavazni a Hazafias Népfront jelöltjére, meg a Hazafias Népfront jelöltjére!
Rohadt diktátor csapat. Mindkettő! Nemcsak a fideszesek. A jobbikos politikusok is ugyanolyan lámpavasra való mocskok.
Mert szembe mernek szállni azzal a mocsokkal ami itt van! (cigány bűnözés,korrupció,politikus bűnözés) Mert lássuk be,hogy sok mindenre a Jobbik nyomása alatt derült fény.
Tetszik,hogy a külföldi tőke helyett a Magyart helyezik előnybe.Én kimentem a nagygyűlésre is kíváncsiságból,és tetszett amit láttam és hallottam:))
Nálam a Magyarság előtérbe helyezésével nyernek!!
a multik "megfingatása"
cigánybűnözés
politikusbűnözés
visszahívhatóság
környezetvédelem
nemzettudat
Mint ahogy az sem,hogy a törvényeket betartassák és ne az legyen,hogyha 20000 ft alatt lopnak tőlem,az nem számít.
Én se megyek be a boltba pedig ennyiből megvan egy nagybevásárlás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!