Mit szóltok ahhoz, hogy a kormány kötelezővé teszi a foci oktatást?
Az hogy röhej az egész.
"Örüljetek hogy tanulhattok, és nem kell dolgoznotok napi 8 órában" Folyton ezt kapjuk. Akkor számoljunk egy kicsit, heti 35 órával.
erre jön napi 2 óra tanulás, az már heti 45, emellé pedig 2-3 hetente még 2-3 óra készülés 1-1 témazáróra, tantárgyanként. És itt még nincsenek benne a sportedzések, és a magánórák például ha valaki nyelvvizsgára készül.
Komolyan! Rossz az egész. Csak azért mert valakinek ez a mániája. Egyébként pedig a mindennapos tesi mire van akkor? Vagy minek van mindennapos tesi, ha ott van az iskola környékén 3 gyorsétterem?
Sokat markol, de keveset fog! Ilyen az oktatási rendszer. Szakközépisklában legyen még etika/kémia/ének/biológia...
de minek? Sokat tanultatnak velünk, de kevés marad meg.
Angliában vane gy iskola (SummerHill) Ahol a diákoknak nincsenek kötelező óráik, arra mennek be amelyre akarnak. A diákok többsége az elején 1 órát sem választ ki, de annyira unatkoznak a végén, hogy beülnek 1-1 számukra érdekes órára.
Az eredmény pedig az, hogy sokkal jobb tanulmányi eredményeket érnek el, mint az állami iskolákban tanuló diákok.
https://www.youtube.com/watch?v=QlfuQqVMu0Y
Este így pont meg is lehet nézni a kisfilmet erről.
Miért nem valami olyat, amiben tényleg jók a magyarok, mondjuk vízilabda? És miért kötelező?
Eddig is voltak különféle edzsések, sportklubok azoknak, akik érdeklődtek iránta? Miért kéne kötelezővé tenni annak, akinek nincs hozzá érzéke, és különben is utálja?
Jó példa erre a saját esetem, általánosban kipróbáltam pár labdajátékot, de a legtöbben béna voltam, ellenben, érdekes az evezés, ha csak hobbiból is, de megy.
A kormánytagok nem ezen a világon élnek, nem az számít nekik, mi a fontos, hanem, hogy minek van jó nagy visszhangja, és esetleg olyan dolog, amit ők szeretnének vagy szerettek volna fiatal korukban. Inkább a kórházakra kéne költeni meg a gyermekélelmeztetésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!