Mit szóltok ahhoz, hogy a kormány kötelezővé teszi a foci oktatást?
"Nem kell beszarni, hogy esetleg az orbáni diktatúrában mozogni is kell majd tesin, pláne focizni."
És miért pont az?
Miért nem lehet kézilabdát választani a gyereknek?
Abszolút kézízhet, és valószínűleg fog is, ha azt akar.
Hol olvastad, hogy kötelező focizni? Meg, hogy olyan szigorúan tartanák a tantervet tesiórákon?
Mert mi az ami beugrik? A vízilabda 'amibejókvagyunk?
A foci egyszerű, csak egy labda kell hozzá, és szerintem már elég régóta a legkedveltebb szabad foglalkozás minden iskolában.
ma 21:09
Kézilabda, röplabda sokkal előbb eszembe jutna.
nálunk volt súlyzós edzésre is lehetőség
ha 7 en voltunk az már nagy szám volt, a foci egy konstans 12 fős társaság a többiek meg a szobanövények, akik nem igazán csináltak semmit tesin (főleg lányok)
én is általában kondiztam, vagy atlétikáztam, mert a tömegsportokban a tehetségesebb gyerekek vérre menő küzdelmet csinálnak belőle, és akinek mondjuk nincs akkora tapasztalta, akkor neki nincs akkora élménye benne
de ez igaz volt kosárlabdára is meg sok másra, ahol nem magad eredményeivel versenyzel, hanem csapat van állítólag
a kondi egyébként sporttáplálkozás nélkül csak egy csalódás, ahhoz meg tán kevesebbet értenek a szaktanárok, mint a focihoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!