Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szóltok ahhoz, hogy a...

Mit szóltok ahhoz, hogy a kormány kötelezővé teszi a foci oktatást?

Figyelt kérdés
[link]
2015. nov. 7. 18:39
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:

"Nem kell beszarni, hogy esetleg az orbáni diktatúrában mozogni is kell majd tesin, pláne focizni."

És miért pont az?

Miért nem lehet kézilabdát választani a gyereknek?

2015. nov. 7. 20:26
 12/32 anonim ***** válasza:
0%

Abszolút kézízhet, és valószínűleg fog is, ha azt akar.

Hol olvastad, hogy kötelező focizni? Meg, hogy olyan szigorúan tartanák a tantervet tesiórákon?

2015. nov. 7. 20:37
 13/32 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező!Hogy miért pont a foci?Ugye ezt nem komolyan kérdezted?Mivel Viktornak ez a mániája,mi más jöhetne szóba?
2015. nov. 7. 20:49
 14/32 anonim ***** válasza:
100%
9:A valóságban nagy szar volt tesiórákon?Márahol,azért ez erősen tanárfüggő volt és most is az.De ha már az lenne a cél,hogy mozogjanak tesi órán a diákok,nem épp a foci lenne az első,ami beugrik.Persze értem én,hogy erőltetni kell a dolgot,mert a végén még üresen rohad el a sok új,felújított stadion,de kétlem,hogy ezzel fognak eredményt elérni ezen a téren.
2015. nov. 7. 20:59
 15/32 anonim ***** válasza:
0%

Mert mi az ami beugrik? A vízilabda 'amibejókvagyunk?

A foci egyszerű, csak egy labda kell hozzá, és szerintem már elég régóta a legkedveltebb szabad foglalkozás minden iskolában.

2015. nov. 7. 21:09
 16/32 anonim ***** válasza:
100%
#15: és akkor ezek szerint mindenkire rá kell erőszakolni?
2015. nov. 7. 21:11
 17/32 anonim ***** válasza:
91%
Mintha más sport nem is létezne a világon. Amúgy felesleges, aki nem szereti a focit arra úgyse fogják tudni ráerőltetni. Ehelyett inkább súlyzós- és saját testsúlyos edzésekre kéne lehetőséget biztosítani a tesiórákon, mivel ezekre nagyobb az igény.
2015. nov. 7. 21:23
 18/32 A kérdező kommentje:

ma 21:09

Kézilabda, röplabda sokkal előbb eszembe jutna.

2015. nov. 7. 21:31
 19/32 anonim ***** válasza:
100%
Akkor jövőre betöltöm a 18-at és peticiót fogok kezdeményezni, hogy töröljék el.
2015. nov. 7. 21:33
 20/32 anonim ***** válasza:
93%

nálunk volt súlyzós edzésre is lehetőség

ha 7 en voltunk az már nagy szám volt, a foci egy konstans 12 fős társaság a többiek meg a szobanövények, akik nem igazán csináltak semmit tesin (főleg lányok)

én is általában kondiztam, vagy atlétikáztam, mert a tömegsportokban a tehetségesebb gyerekek vérre menő küzdelmet csinálnak belőle, és akinek mondjuk nincs akkora tapasztalta, akkor neki nincs akkora élménye benne

de ez igaz volt kosárlabdára is meg sok másra, ahol nem magad eredményeivel versenyzel, hanem csapat van állítólag

a kondi egyébként sporttáplálkozás nélkül csak egy csalódás, ahhoz meg tán kevesebbet értenek a szaktanárok, mint a focihoz

2015. nov. 7. 21:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!