Mit szóltok ahhoz, hogy a kormány kötelezővé teszi a foci oktatást?
kézihez röplabdához háló is kell, amit szegény iskolák az orbáni diktatúrában nem tudnának beszerezni, és sok fiú szerint túl nőies sport :)
na így nézne ki a balliberális hiszti rá :)
"kézihez röplabdához háló is kell, "
Oké a röpihez még lehet, de a kézihez? Annyira kell hozzá háló mint a focihoz... Igazából kapu kell.
Vicc hogy egyeseknél mennyire csak a foci létezik. És sajnos ez a magyar kormányra fokozottan igaz. Amit az oktatásban csinálnak az meg már vicc.
Nem tudom, én nem szeretem a focit, ellenben jól kosarazok.
Akkor én most hazaáruló, amerikás, nyugatbérenc vagyok?
Sőt, aki nem tud focizni, az ne kapjon nyugdíjat se! Szerintem orsós viktátorunk megérdemel egy nyakláncot. Kenderkötélből. Mi lesz a gyerekkel, ha eltörik a lába foci közbe? Mire a jó magyar kórházba a fél napot kivárja, mire sorrakerül, talán visszafordíthatatlanul károsodik. Gyerekek tömege éhezik. Emberek tömege él létminimum alatt. Iskolák, közintézmények százait zárják be, mert nincs pénz. De milliárdokat költenek a stadionokra, egy 10.000 fős kisvárosba, ahol a városból max 200-an ha kimennek a meccsre csinálnak egy nemtudom hány ezer fős stadiont, meg 10 pályát, amikor 10 csapat összesen nincs.
Lassan olyan lesz ez, mint amikor Rákosi elvtárs születésnapját ünnepelte az egész ország. De jelenleg se a jobbik, aki kb az LMP-vel van egy szinten (én ezt mondtam a legutóbbi választások előtt is már, akkor kiröhögtek, most Vona épp a koalíciót nem említette...) se semelyik párt nem képes az ország irányítására. Hulladék mind. Magyarán hiába elzavarnánk a Fideszt, nem lenne kit a helyükbe rakni. Talán megérné egy normális programot kidolgozni, és megpróbálni leváltani ezt a bagázst, de én 19 évesen odaállnék, hogy márpedig mi rendet teszünk, és jobb életet teremtünk, kiröhögnének. Az összes mostani korrupt köcsögnek azonnali vagyonelkobzást, vagyonosodási vizsgálatot, és a családtól is elvenni, amire bizonyíthatóan korrupt módon a magyar emberek és Állam megkárosításával tette rá az enyves mancsát. Nem hogy az állami földvagyont kiárusítani. Nyilvános akasztás járna ezért!
"Gyerekek tömege éhezik. Emberek tömege él létminimum alatt. Iskolák, közintézmények százait zárják be, mert nincs pénz. De milliárdokat költenek a stadionokra"
:DDD tetszik hogy mindig mindenhova befér egy jó kis stadonozás meg éhezőzés..
# 27/28 Időpont ma 22:38
Miért tán nem költenek milliárdokat teljesen fölösleges stadionokra? Akkor meg?
Nyáron még a heti 5 énekről beszéltek...
Amúgy tanárfüggő.Mi pl alig csinálunk valamit(egész óra játék),de a másik osztály meg egész végig guggol,fut meg mindenféle hülyeséget csinál...Amúgy bevezették nálunk hogyha hozunk igazolást arról hogy heti kétszer elmegyünk kondiba,lovardába,úszodába nemtudomhova akkor nem kell bejönnünk heti 2 tesire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!