Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Titeket nem zavar az, hogy...

Titeket nem zavar az, hogy egy olyan ország kémrepülője járt hazánkban akik ártatlanokat mészárolnak le és amelyik országnak az elnöke kijelentette, hogy felvásárolják hazánkat?

Figyelt kérdés
Köze lehet a látogatásuknak ahhoz, hogy közeleg a választás? esetleg meg is támadnak, ha úgy alakul?
2010. márc. 18. 14:51
1 2 3 4 5 6 7
 61/70 anonim ***** válasza:

Na újra itt vagyok, én, a gyűlölt 55%-os...

Azóta megerősítették (amit minden épeszű ember sejtett), hogy a repülőgépek rutinfeladatot, nagy hatótávolságú tesztrepülést láttak el. Erre természetesen a NATO hatalmas légtere a legalkalmasabb. A Ferihegyi átstartolást biztonsági okokból végezték el (egy bejöveteli procedúra időbe telik, ezért megelőzésképpen elvégzik).

A Nemzeti Közlekedési Hatóság előzetesen engedélyezte az átrepülést, a külügyminisztériumon keresztül egyeztették. Azok a híresztelések, hogy senki nem tudott semmit, azok abból erednek, hogy a Honvédséget nem értesítették, hogy katonai gépekről van szó (ezt viszont szerintem illett volna). A gépek polgári lajstromjelei egyébként 4X679 és 4X676, rádiójelük Israel Air Force 005 és 006.

Szóval GYAKORLAT volt.

2010. márc. 18. 18:04
 62/70 A kérdező kommentje:
Én is ezt mondanám Izrael helyében ha ide jönnék kémkedni...
2010. márc. 18. 18:23
 63/70 A kérdező kommentje:
A cionista hatalom hamar kimagyarázza magát, egyáltalán nem meglepő. Naná, hogy nem mondták, azt, hogy jöttünk szétnézni a gyarmaton, hogy minden rendben vane.
2010. márc. 18. 18:24
 64/70 anonim ***** válasza:

ez mind csak szóban van így. hogy valóban igaz e azt nem tudod megállapítani.

viszont még mindig nem válaszoltál. jah amúgy izrael azt mondta,hogy csak egy gép jött ide, szal már hazudnak.

2010. márc. 18. 18:37
 65/70 A kérdező kommentje:
Na kedves 55%os okoskodó, 50ven szer beíró izraelvédő barátom, néztem az rtlklubon a híreket, azt mondták, hogy Izrael tagadja, hogy kémrepülőjük járt volna itt, a délelött még azt mondták, hogy Izrael ellenes aki ezzel foglalkozik, most meg letagadják. Gyanús. Vagy már az rtlklub is hazudik és antiszemita rasszista lenne? kötve hiszem...
2010. márc. 18. 19:07
 66/70 anonim ***** válasza:
Fától az erdőt nem látod!Gondolom felszállt Izraelben és ki az űrbe meredeken felfelé, aztán mikor már két fényévnyire volt a földtől,egyenesen iderepült orral az ország felé:))Vagy mások felett is átrepült???:)
2010. márc. 18. 19:12
 67/70 anonim ***** válasza:
Húha, szövegértéssel vannak gondok, Kérdező. Arról szó sincs hogy tagadták volna, hogy kémrepülőgép (valójában az elektronikai felderítők nem hagyományos értelemben vett kémrepülőgépek, hiszen békeidőben nincs túl sok értelme használni, olyankor az elektronikai felderítést a földön végzik a beszivárgók). Azt cáfolták, hogy kémtevékenységet végez. Azért én itt érzek a kettő között egy kis különbséget.
2010. márc. 18. 19:27
 68/70 A kérdező kommentje:
Nem így mondták még véletlenül sem...
2010. márc. 18. 19:44
 69/70 A kérdező kommentje:
55%os 2szer kértelek, hogy ne írogassál többet, látom téged nem érdekel, biztos ilyen komplexusaid vannak, muszáj minden kérdésnél a válaszok felét te írjad. Megkérdezlek akkor miért véded ilyen megszállottan Izraelt és az izraeli népet? minden egyes kérdésnél? közelebb állnak a szívedhez mint a magyarok? esetleg jobban szereted Izraelt mint Magyarországot, és támogatod Magyarország izrael általi felvásárlását?
2010. márc. 18. 19:49
 70/70 anonim ***** válasza:
Húzd fel magad kérdező!Balettozva hányod a rizsát a hüly.ségről!Ku.vára nem zavart,kur.ára nem érdekel és nem is láttam...
2010. márc. 19. 22:21
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!