Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Titeket nem zavar az, hogy...

Titeket nem zavar az, hogy egy olyan ország kémrepülője járt hazánkban akik ártatlanokat mészárolnak le és amelyik országnak az elnöke kijelentette, hogy felvásárolják hazánkat?

Figyelt kérdés
Köze lehet a látogatásuknak ahhoz, hogy közeleg a választás? esetleg meg is támadnak, ha úgy alakul?
2010. márc. 18. 14:51
1 2 3 4 5 6 7
 21/70 anonim ***** válasza:

Ha netalán ezt mi nem engedjük és ellenállünk úgy járunk mint a Palesztinok?

Na latod.Ugye milyen kis okos vagy.Ezert irtam hogy a szandek felelemkeltes.Mert most beparazol hogy jaj mi lesz ha ellenallunk.Erted az osszefuggeset?

Kinek allt erdekeben ez a kis latogatas????Csak nem a FideszMszp-nek???

En tartom magam ahhoz hogy Simon Perez vegyen maganak mashol orszagot.

2010. márc. 18. 15:12
 22/70 anonim ***** válasza:
Tök mindegy, hogy zsidó-e vagy sem, magyar ember, magyarul ír, beszél, tehát magyar. Ezért nem értem, hogy miért ennyire magyarellenes.
2010. márc. 18. 15:13
 23/70 anonim ***** válasza:

hát én se értem

lehet csak beépülő

csak látszólag magyar

2010. márc. 18. 15:14
 24/70 anonim ***** válasza:
Sajat erdekbol,onzosegbol ez teljesen nyilvanvalo.
2010. márc. 18. 15:15
 25/70 anonim ***** válasza:
ma 15:05 Nagyon nem ugyanaz, mert az USA gépek engedéllyel voltak itt, a közvélemény is tudott róluk, ismertük az itt tartózkodásuk célját és ami a legfőbb, az USA a NATO-n belül a legfőbb partnerünk. Lehet szeretni, nem szeretni, de hivatalosan is szoros szövetségesünk. Izraellel meg semmilyen katonai megállapodásunk nincs.
2010. márc. 18. 15:20
 26/70 anonim ***** válasza:
hát ez az amit nem fog fel
2010. márc. 18. 15:23
 27/70 anonim ***** válasza:
0%
Nem vagyok zsidó, hazaszerető magyar vagyok, nem bírom Izraelt, pont azért mert katonai szemmel nézem a dolgokat, és minősíthetetlen, ahogy a szomszédaival viselkedik. DE! Nem bírom felfogni, hogy ennyi uszító és megalapozatlan baromságot, hogy tudnak épeszű (jóhiszeműen feltételezem) emberek összehordani! Miért fontos némelyeknek mindenáron találni maguknak egy külső ellenséget? Senki nem akar minket lerohanni, vagy figyelni minket, ez egyszerű paranoia. Az ország dolgaira kéne inkább figyelni, a színjáték itthon történik. A pártok (ezalatt MINDEN komolyabb pártra gondolok) manipulálással és uszítással akarják az embereket hamis egységbe kovácsolni, és hamis szakadékokat emelni, és lám megint mindenki döngeti a mellét, hogy áprilisban az igazi megoldásra fog szavazni. Ahelyett, hogy kémekről, meg világ összeesküvésről ábrándoznátok, inkább szálljon mindenki magába, és gondolja át: tényleg érdemes vakon elhinni mindent? Vagy megint valaki felültetett?
2010. márc. 18. 15:24
 28/70 A kérdező kommentje:
Hogy hogy vakon elhinni? hát az egész ország erről beszél! Te csak mellé beszélsz, mit kevered bele a politikát? engem nem érdekel egyik párt sem, még nem is szavazhatok, viszont nem akarom , hogy egy olyan ország kémkedjen hazámban akik kijelentik, hogy felvásárolják magyarországot, mert annak az lesz a vége, hogy ezt a magyarok nem engedik, s megtámadnak minket s én nem akarok meghalni 16 évesen te idióta !
2010. márc. 18. 15:27
 29/70 anonim ***** válasza:
Honnan szedted az infót, talán csak nem a hír tv-ről vagy a jobbik tv-ről? Akkor sejtem mennyi lehet a valóságalapja...
2010. márc. 18. 15:27
 30/70 anonim ***** válasza:
48%

"A válasz írója 55%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 15:24"

miért jöttek mikor nem ápolunk katonai kapcsolatokat

miért nem tudtunk róla hogy jönnek

de mégis a legfontosabb mi a f@szt kerestek itt Európába

2010. márc. 18. 15:30
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!