Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Titeket nem zavar az, hogy...

Titeket nem zavar az, hogy egy olyan ország kémrepülője járt hazánkban akik ártatlanokat mészárolnak le és amelyik országnak az elnöke kijelentette, hogy felvásárolják hazánkat?

Figyelt kérdés
Köze lehet a látogatásuknak ahhoz, hogy közeleg a választás? esetleg meg is támadnak, ha úgy alakul?
2010. márc. 18. 14:51
1 2 3 4 5 6 7
 51/70 A kérdező kommentje:
Amerika mondott olyant, hogy felvásárolja Magyarországot? nem rémlik...
2010. márc. 18. 15:59
 52/70 anonim ***** válasza:

" "Előzetesen semmilyen információja nem volt a Honvédelmi Minisztériumnak (HM) az izraeli katonai gépek érkezésével kapcsolatban; Szekeres Imre vizsgálatra kérte a kormányfőt, közölte a HM szóvivője csütörtök délelőtt. Bocskai István elmondta: a miniszter annak érdekében kezdeményezi a vizsgálatot, hogy kiderüljön, miként kaphattak diplomáciai engedélyt azok az izraeli katonai repülőgépek, amelyek szerdán "megközelítési és átrepülési" feladatokat hajtottak végre a ferihegyi repülőtéren.

A vizsgálatra azért is szükség van - mondta a szóvivő -, mert a honvédelmi tárcának előzetesen semmilyen információja nem volt a gépek érkezésével és azok típusával kapcsolatban.""

akkor asszem ezt benézted 55%-os...

2010. márc. 18. 15:59
 53/70 anonim ***** válasza:

" Kell a lokátor, persze, hogy kell, teljes mértékben támogatom, de azért azt ne higgyük, hogy a Ferihegy betonjáig rejtve repültek."

DE mivel nincs lefedve a légtér

mi a francért kéne építeni azt a k.. radart

de remélem ezek után felépíték

2010. márc. 18. 16:01
 54/70 A kérdező kommentje:
Az 55%os hazudik,ferdít és mellébeszél, kérlek többet ne írogasd a hülyeségeidet a kérdésemhez, mert a válaszok felét te írtad! Csak politikai propaganda amit csinálsz, én nem kevertem bele semmilyen pártot vagy politikust! Nem úgy mint te...
 55/70 anonim ***** válasza:

"mikor jártak a Mig-jeink Angliába? forrás vagy valami?"

Itt van: http://www.youtube.com/watch?v=Lchl10Osyi8

56/70 anonim ***** válasza:
Már amerika? Nem Perez mondta?
 57/70 anonim ***** válasza:
0%
Na jó, befejezem, de azért remélem, majd a fiatalabbak kinövik. Az idősebbeknek már mindegy.
2010. márc. 18. 16:02
 58/70 A kérdező kommentje:
16:01 Én csak arra írtam, hogy kérdezte vki, hogy mért nem zavar ha amerikai gép jár itt, arra írtam, hogy nem Amerika mondta, hogy felvásárolja Magyarországot, hanem Izrael. De ha már ilyen hiperszuper repülőkkel jönnek ide, akkor inkább legyen amit akarnak, de én nem akarok megdögleni! :(
2010. márc. 18. 16:03
 59/70 anonim ***** válasza:
megfutamodsz az érvelés elől? hm? azzal azt ismered be, hogy nincs igazad. pedig itt a lehetőség, hogy bizonyíts.
2010. márc. 18. 16:04
 60/70 anonim ***** válasza:

" "mikor jártak a Mig-jeink Angliába? forrás vagy valami?"

Itt van: http://www.youtube.com/watch?v=Lchl10Osyi8"

te teljesen hülyének nézel?

1993 RIAT RAF Lightning and Hungarian Mig 21`s

ez k.. nem kémkedés volt csak egy légibemutató

2010. márc. 18. 16:04
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!